Lifestyle

Kakav crni luksuz: Možete li da verujete gde je posle svega završila Tanja Savić, pogledajte kako izgleda njen dom u Smederevu (FOTO)

Dom Tanje Savić u Smederevu oaza je mira

Kakav crni luksuz: Možete li da verujete gde je posle svega završila Tanja Savić, pogledajte kako izgleda njen dom u Smederevu (FOTO)

Dom Tanje Savić u Smederevu više nije tajna.

Nakon što je napustila muža Dušana i iz Australije se vratila u Srbiju svi su se pitali kako će Tanja Savić nastaviti svoj život. Hoće li potonuti još dublje ili će se poput ptice feniks izdići iz pepela. Iako je mnogima prva opcija delovala kao nešto izvesnije, pevačica je odabrala borbu i prvo što je po povratku u domovinu ona uradila bilo je angažovanje advokata koji je joj je pomogao da vrati starateljstvo nad sinovima.

Pročitajte: Konačno je napustila roditeljski dom, verujete li da sada ovde živi? Zavirite u novi dom Tanje Savić, ovde je uselila svoje sinove (FOTO)

Naredna stavka odnosila se na dom Tanje Savić, te je tako pevačica već postojeću nekretninu, koju je sa suprugom svojevremeno pazarila, prodala, pa kupila novu i renovirala je.

Instagram

 

 

Ubrzo nakon što je uredila životni prostor za sebe i naslednike pevačica se vratila poslu, koji neizmerno voli.

Pročitajte: U potpunoj tajnosti: UDALA SE TANJA SAVIĆ u Banja Luci, venčanica KAO IZ BAJKE, čestitke samo pljušte (FOTO)

Snimila je album i pored njega nekoliko singlova, dosta nastupa što je povremeno i iscrpljuje te predah ona traži u rodnom Smederevu, gde njeni roditelji još uvek poseduju kuću i imanje.

Instagram

 

 

Dosta je promena tokom godina dom Tanje Savić u Smederevu pretrpeo. Svaki put kada je finansijski mogla estradna umetnica je ulagala u roditeljsku kuću, što joj se sada isplatilo.

Pročitajte:Sinovi Tanje Savić više nisu isti: Maksim i Đorđe prošli su kroz tešku porodiču dramu, a danas žive ovako FOTO

Kada god želi da pobegne od gradske gužve i obaveza ona otputuje dole, što je učinila i pre par dana.

Instagram

 

 

Pred letnju turneju folk zvezda otputovala je u Smederevo kako bi napunila baterije i lepo odmorila, a fotografije imanja koje je tom prilikom napravila pa objavila na Instagramu raspametile su javnost.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading