Celebrity News

Dosta sam ćutala i sklanjala se! Dragana Katić prvi put progovorila o supruzi oca svoje dece, njene reči slamaju srce i najjačima (FOTO)

Bivši muž Dragane Katić imao je porodicu pre nego što je sa njom dobio decu

Dosta sam ćutala i sklanjala se! Dragana Katić prvi put progovorila o supruzi oca svoje dece, njene reči slamaju srce i najjačima (FOTO)

Bivši muž Dragane Katić, pre nego što je ušao u romansu sa njom, imao je brak sa Ljiljanom Živanović, u kome je dobio ćerku Bobanu. Kada je na ovaj odnos stavio tačku, u njegov život ušla je lepa voditeljka, koja mu je podarila dva sina, Bobana i Bojana.

Otac njihove dece preminuo je nakon duge i teške bolesti 2019. godine, a Dragana i Ljiljana ujedinjenim snagama svojoj deci su postali najveći oslonac.

Instagram

 

Retko je, danas gotovo nemoguće, da dve žene, koje su volele istog čoveka i rodile mu decu, gaje odnos pun ljubavi, podrške i poštovanja, ali Dragana i Ljiljana imaju baš takav odnos.

Pročitajte: Ja imam dva sina sa tvojim mužem - Evo kako je protekao susret i razgovor Dragane Katić sa ženom koja se udala za njenog partnera

Ljiljana je svojevremeo rekla da Bojan, Boban i Bobana imaju dve majke, koje su uvek prisutne na porodičnim proslavama, u najlepšim, ali i najtežim trenutcima.

A da je sve među njima u najboljem redu svedoči i poslednja fotografija sa koncerta, na kome su Bobana i Boban uživali sa majkama Ljiljanom i Draganom, a nedostajao im je jedino Bojan, koji je na studijama u inostranstvu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading