Celebrity News

Ja imam dva sina sa tvojim mužem: Evo kako je protekao susret i razgovor Dragane Katić sa ženom koja se udala za njenog partnera

Odluka Dragane Katić bila je da zarad sreće sinova povuče drastičan potez

Ja imam dva sina sa tvojim mužem: Evo kako je protekao susret i razgovor Dragane Katić sa ženom koja se udala za njenog partnera

Mnogo toga Dragana Katić prevalila je preko glave. Za početak voditeljka je teško podnela razlaz od emotivnog partnera dok je još bila u blagoslovenom stanju. Pre par godina užasno ju je pogodila bolest a zatim i smrt roditelja, da bi naposletku usledila i smrt oca njenih sinova. Odluka Dragane Katić da još jednom kao stub stane u odbranu svojih naslednika Bojana i Bojana, ovoga puta protiv tuge i očaja, bila je krucijalna za njihov dalji život.

Pročitajte: Borila se sama kao lav, bez podrške njihovog oca: Ovako je izgledao stan u kom je Dragana Katić živela sa sinovima kad su bili mali (FOTO)

Instagram

 

Pravu stvar je uradila Dragana kada je birala da sve što se u prošlosti dogodilo između nje i sada već pokojnog emotivnog partnera, koji godinama nije plaćao alimentaciju i gotovo da je zaboravio da ima sinove, ostavi po strani i krene u rešavanje aktuelnih problema koji će obezbediti bolju budućnost njenih mezimaca i svakako bolji njihov odnos sa sestrom po ocu.

Pročitajte: Dragana Katić danas slavi Svetog Nikolu: Domaćinska trpeza će vas oduševiti jedan detalj svim zapada u oko (FOTO)

Instagram

 

Naime, jutro nakon što je njen bivši ljubavnik preminuo uhvatila se u koštac sa brojnim obavezama, između ostalog, bila je prinuđena da se suoči sa maćehom svojih sinova.

- Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam 'Nikad nije kasno'. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite - izjavila je ranije ona.

Pročitajte: Retko ih pokazuje: Sinovi Dragane Katić izrasli u prave lepotane, evo gde žive i čime se bave (foto)

Instagram

 

Odluka Dragane Katić da u pravom momentu uradi pravu stvar, ne zanoseći se negativnim emocijama samo je rezultat njenog divnog odgoja u stamenoj porodici, kakvu je svih proteklih godina nastojala da stvori i svojim sinovima.

Poklon fotografije doma Dragane Katić

 

Komentari (0)

Loading