Celebrity News

Muž ju je napustio još dok je bila trudna, ali nije bila sama! Dragana Katić tek sad priznala koji muškarac je bio uz nju i sinove (FOTO)

Bivši suprug Dragane Katić preminuo je pre par godina

Muž ju je napustio još dok je bila trudna, ali nije bila sama! Dragana Katić tek sad priznala koji muškarac je bio uz nju i sinove (FOTO)

Kada je 2019. godine bivši suprug Dragane Katić preminuo sva prljav veš bivših emotivnih partnera dospeo je u javnost. Naime, pokojni Živanović, sa kojim voditeljka nije zakonski bila vezana, tačnije živela je u vanbračnoj zajednici, napustio ju je dok je bila u drugom stanju, a mada je sinove po rođenju od priznao i dao im prezime, nije mnogo učestvovao u njihovom odgoju.

Pročitajte: Odelo Dragane Katić - savršeni odabir za proslave: Pogledajte kako prikriva nedostatke, možete ga lako iskopirati kod krojačice (FOTO)

Grand promo

 

 

rastanku od bivšeg partnera Dragana je svojevremeno ovako govorila:

- Bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i s tim sam raščistila. Posle on, iz raznoraznih, ali opravdanih razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju svojih sinova.

Pročitajte: Ja imam dva sina sa tvojim mužem: Evo kako je protekao susret i razgovor Dragane Katić sa ženom koja se udala za njenog partnera

Luka Šarac

 

 

Ubrzo se, međutim, doznalo da je voditeljka prava za svoje naslednike, tačnije alimentaciju koju godinama od oca nisu dobijali odlučila da potraži na sudu, sa čim su se blizanci Bojan i Boban složili.

- Kada sam donela odluku da to učinim, sinovi i ja smo seli i obavili krajnje otvoren razgovor. Objasnila sam im da sam kao roditelj, preko suda odlučila da dođem do svojih prava. Rekla sam im da mogu da budu uz mene ili ne, ali samo istinom, i da tužba jeste moja, ali da će i oni u jednom trenutku morati da se pojave na sudu kao svedoci, i pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću , daju izjave i stave potpis na ono što su rekli. Traženje prava na ono šta im pripada ne menja činjenice, pre svega da je to njih otac, da je deo njihovog života i da to ne znači da će prekinuti kontakt sa njim, niti ga promeniti. Nose njegovo prezime i treba da ga prihvate takvog kakav jeste - kazala je Dragana tada za medije.

Pročitajte: Borila se sama kao lav, bez podrške njihovog oca: Ovako je izgledao stan u kom je Dragana Katić živela sa sinovima kad su bili mali (FOTO)

Instagram

 

 

Nedugo od pokretanja procesa bivši suprug Dragane Katić je preminuo i sve je stopirano. Svi su se pitali da li će i podela imovine pokojnika ostati nerešena, s obzirom na to da je on nakon razlaza od voditeljke sklopio brak sa drugom ženom i sa njom ima decu.

Pročitajte: Dragana Katić danas slavi Svetog Nikolu: Domaćinska trpeza će vas oduševiti jedan detalj svim zapada u oko (FOTO)

Petar Đorđević

 

 

O tome nešto više Katićeva nikada nije želela da govori, ono što je oduvek isticala je da u odgoju sinova ona nikada nije bila sama. Otac i majka puno su joj pomogli. Uvek su bili tu da blizance pričuvaju, pomognu i finansijski, a njihov prerani odlazak veoma ju je pogodio.

Pročitajte: Kao devojčica: O stajlingu Dragane Katić svi pričaju, njena suknja je sve što vam treba za proleće (foto)

Instagram

 

 

Da je bila vezana za roditelje voditeljka nikada nije krila, a čak i nedavno kada je u medije dospela fotografija iz perioda kada se tek porodila, ona ju je podelila na svom profilu, uz komentar "Moja tri najomiljenija muškarca".

Pročitajte: Nema šta da krije: Dragana Katić uradila estetsku operaciju na licu, pogledajte slike pre i posle FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading