Celebrity News

Mislila je da joj lekovi koje uzima na svoju ruku pomažu... Rada Manojlović saopštila TUŽNE VESTI, cela nacija plače sa njom (FOTO)

Rada Manojlović o majčinstvu konačno progovorila

Mislila je da joj lekovi koje uzima na svoju ruku pomažu... Rada Manojlović saopštila TUŽNE VESTI, cela nacija plače sa njom (FOTO)

Rada Manojlović i Haris Berković bili su u višegodišnjoj vezi, a o njihovom odnosu i raskidu pričalo se i pisalo naširoko. Dok su jedni smatrali da je do kraha ove ljubavi došlo zbog razlika u verskim opredeljenjima, drugi su nagađali o tome da je do kraja ovog odnosa došlo jer toliko godina nisu svoju vezu podigli na viši nivo i zasnovali porodicu.

Sada je tokom gostovanja u emisiji Slavice Đukić Dejanović Rada Manojlović progovorila o majčinstvu i otkrila detalje razgovora sa Harisom, koji su doveli do kraja ove ljubavne priče.

Blic TV printscreen

 

Pročitajte: Rada Manojlović se slomila pa priznala zašto ju je Haris ostavio - Kroz ovo ne bi smela da prođe nijedna žena

Naime, kada je od Slavice dobila pitanje: "Želeli ste da postanete majka dok ste bili u vezi sa njim?" Rada Manojlović o majčinstvu je progovorila iskreno i otkrila da je to bio jedan od razloga za kraj ovog odnosa:

- To je teško pitanje, pitanje za psihologa ili psihijatra, jer ja nemam taj osećaj. Nezavisno od osobe sa kojom sam. Ja sam to i Harisu pokušavala da objasnim, i drugima, ali oni svi misle da je do njih, u smislu sa mnom ne želiš dete... A ja nekako, osoba koja ne može sama da reši taj neki verbalni problem, odnos sa ljudima, ne mislim da je spremna za dete i za vaspitanje deteta, ja koja bežim od svega - završila je Rada ovu temu.

Blic TV printscreen

 

Pročitajte: BOLEST NE BIRA, napada i mlade: Rada Manojlović se slomila i pred kamerama otkrila detalje dijagnoze RAKA

Razgovor o majčinstvu nije joj lako pao, ali je odlučila da iskreim odgovorom otkrije šta se nalazi u njena četiri zida, progovori o borbama koje sa sobom vodi i stane na kraj nagađanjima.

Komentari (0)

Loading