Celebrity News

Rada Manojlović se slomila pa priznala zašto ju je Haris ostavio: Kroz ovo ne bi smela da prođe nijedna žena

Rada Manojlović i Haris Berković nisu se složili oko ključnih stvari

Rada Manojlović se slomila pa priznala zašto ju je Haris ostavio: Kroz ovo ne bi smela da prođe nijedna žena

Rada Manojlović i Haris Berković od onih su parova koji su u medijima bili među najkomentarisanijim temama otkako se za njihovu romansu saznalo. Naširoko se pisalo o velikoj ljubavi, kasnije raskidu i naposletku pomirenju, a najviše se spekulisalo zbog čega je zapravo do trzavica među njima došlo koje su dovele do toga da se skladna veza na samo korak do braka, okonča.

Mnogi su bili mišljenja kako je Haris zamenio pevačicu nekom mlađom, koja je njegovih godina, međutim, kako prenosi "Svet" istina je sasvim drugačija. Muzička zvezda je priznala zašto ne može da rađa decu koju je on želeo da ima sa njom i time donekle otkrila jedan od razloga zbog kog su se Rada Manojlović i Haris Berković razišli.

Pročitajte: Tatine molitve su USLIŠENE - Rada Manojlović oca u Četeržu konačno obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA, stigla i prva fotografija

Mirko Tabašević

 

- Ja sam pokušavala da objasnim Harisu i drugim da ja uopšte nemam taj osećaj za decu. Oni svi misle da je do njih, u smislu "sa mnom ne želiš dete". Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može da reši verbalni problem sa ljudima ne mislim da je spremna za dete i vaspitavanje deteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovornosti - ispričala je ona za pomenuti list, te dodala zbog čega je pila tablete za smirenje:

- Zbog sna. Nisam mogla da spavam zato što sam bila u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugog - rekla je pevačica ne želeći da prizna ko je muškarac u kojeg se zaljubila, a ko taj sa kojim je bila u vezi, pa je vešto skrenula temu sa svog emotivnog života i osvrnula se na kupovinu stana za šta takođe trpi kritike.

Pročitajte: BOLEST NE BIRA, napada i mlade - Rada Manojlović se slomila i pred kamerama otkrila detalje dijagnoze RAKA

Mirko Tabašević

 

- Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ - iskrena je Manojlovićeva. 

Komentari (0)

Loading