Celebrity News

Dala sam sve od sebe, ali više nisam mogla: Ana Ivanović konačno priznala šta se desilo, svi joj šalju podršku

Suze Ane Ivanović zbog najtežeg životnog razdoblja rastužile javnost

Dala sam sve od sebe, ali više nisam mogla: Ana Ivanović konačno priznala šta se desilo, svi joj šalju podršku

Brax

Tokom aktivnog bavljenja tenisom Ana Ivanović prolazila je kroz razne životne faze. U želji da bude najbolja, što je jedno vreme i bila, suočavala se nekadašnja teniserka sa raznim izazovima. Suze Ane Ivanović tekle su u tom, prihološki zahtevnom periodu, nekada zbog sreće i pobeda na terenu, nekada zbog gubitaka i tuge, jer nije dostigla cilj koji je planirala.

Pročitajte:Kakva crna bajka: Evo šta se desilo između Ane i Bastijana i zašto je OTIŠAO posle rođenja trećeg deteta

Nakon što je batalila tenis suze Ane Ivanović retko kada su se javno mogle videti. Lice bivše sportistkinje uglavnom je bio nasmejano, a za dobro raspoloženje i život iz bajke zaslužan je niko drugi do njen suprug, bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger.

Poslednjih nekoliko godina osmeh na Aninom licu tu je zbog trojice naslednika, koji joj dogodovštinama ispunjavaju dane.

Instagram

 

Leon, Luka i novi naslednik, tek rođeni, čije ime Ana još nije otkrila, centar su njenog sveta te sve čini kako bi im bila na usluzi i stvorila im divan život, najpre bezbrižno detinjstvo.

S tim u vezi, bivša teniserka dosta čita, posećuje putem interneta tečajeve za roditeljstvo, a sve u cilju da svoje mezimce izvede na pravi put, nauči ih kako da cene život, kako da ostvare ciljeve i budu dobri ljudi, vredni i uspešni.

Pročitajte: Pokazala ga je konačno: Ana Ivanović prekršila svoje pravilo na društvenim mrežama, prizor topi srca

O uspehu Ana bi čak mogla i knjigu da napiše. Svojevremeno bila je najbolja teniserka sveta, a budući da do uspeha nije bilo lako doći, veruje se da će svojim sinovima ona i te kako umeti da dočara kako je to svakodnevno truditi se i raditi na sebi.

Brax

 

 

Dostignuća Ivanovićeve značajna su i velika u svetu sporta, ipak čini se da pored svih lepih stvari koje su joj se događale tokom aktivnog bavljenja tenisom ona daleko više pamti one koji su joj stvorili knedlu u grlu i tugu u srcu. 

Pročitajte: Veže ih ljubav prema sportu: Kuma Ane Ivanović je ova poznata plivačica (foto)

Baš nedavno putem Instagrama ona se prisetila jednog takvog perioda. Naime, na pitanje pratilaca koji trenutak pamti kao najteži kazala je:

- Svakako je to period kada sam bila prva na svetu, ali sam morala da odustanem od Olimpijade 2008. godine zbog povrede.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading