Celebrity News

Emina Jahović zavijena u crno: Zemljotres u Turskoj joj je uzeo najvrednije što ima, oglasila se uplakana i slomljena (FOTO)

Tuga Emine Jahović velika je

Emina Jahović zavijena u crno: Zemljotres u Turskoj joj je uzeo najvrednije što ima, oglasila se uplakana i slomljena (FOTO)

Glavno oružje Emine Jahović, pored lepote i talenta za muziku, su emocije. Pop zvezda izuzetno je emotivna, a sve izazove sa kojima se susretala na životnom putu, radosti i boli, umela je tokom godina karijere vešto da pretoči na papir i tako iznedri neke od najvećih hitova posvećenih ženama. Osećajna, krhka, a reklo bi se i ranjiva, pevačica ovih dana prolazi kroz još jedan zahtevan i vrlo bolan period. Tuga Emine Jahović proteklih nekoliko dana velika je, što je otvorilo rane na njenoj duši i izazvalo krucijalne promene u dosadašnjim planovima.

Pročitajte: Ko se OBRUKAO, ko je blistao? Pogledajte sve kreacije sa prve večeri dodele MAC nagrada (FOTO)

Dušan Petrović

 

Naime, pop pevačica pre mesec dana najavila je da će kao poklon onima koji vole njenu muziku na Dan zaljubljenih objaviti duetsku numeru sa Acom Pejovićem na kojoj je dugo radila. Nažalost, pomenuta ideja nije sprovedena u delo a razlog je tuga Emine Jahović zbog zemljotresa koji je pogodio Tursku. Domovina njenih sinova Javuza i Jamana i njeni žitelji suočeni su sa stravičnom sudbinom. Mnogo ljudi izgubilo je živote i domove, a s tim u vezi smatrala je da je neukusno da u ovom trenutku, dok turski narod pati, objavljuje novu pesmu.

Pročitajte: Rođendanska fotografija Javuza Sandala: Sin Emine Jahović proslavio divan dan uz prelepu tortu FOTO

Instagram

 

Kako smo od njenog kolege Pejovića saznali, duet će svetlost dana najverovatnije ugledati oko osmog marta, Dana žena, a evo kako je Emina pratiocima na "Instagramu" pojasnila ovu svoju odluku.

- Moji divni fanovi i ljubitelji moje muzike...Dobila sam gomilu poruka u DM vezano za objavljivanje duetske numere sa mojim kolegom Acom Pejovićem na Dan zaljubljenih. Kao što je svima dobro poznato Tursku su zadesila dva jaka zemljotresa, jedan za drugim. Ovo je jedan od najtežih perioda sa kojima se ova zemlja ikada susrela i ja sam, kao i svi građani, emotivno slomljena. Turska je izgubila dosta života i pretrpela je ekstremna oštećenja. U naredna dva dana, ukoliko stvari ovde krenu nabolje, saopštiću vam novi datum objave pesme. Hvala na razumevanju. Voli vas E.

Pročitajte: Duga posle kiše: Emini ON vraća osmeh na lice, pevačica na sedmom nebu (foto)

Instagram

 

Poklon fotografije doma Emine Jahović

 

Komentari (0)

Loading