Celebrity News

ČESTITAMO: Porodica Dragičević Benčina na sedmom nebu, Tamara fotografijom potvrdila vest o prinovi (FOTO)

Sestra Tamare Dragičević obradovala vestima

ČESTITAMO: Porodica Dragičević Benčina na sedmom nebu, Tamara fotografijom potvrdila vest o prinovi (FOTO)

Prelepe vesti otkrila je sestra Tamare Dragičević.

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina pored toga što su i te kako uspešni na poslovnom planu mogu se pohvaliti i uspehom na privatnom, a njihova skladna porodica svima može poslužiti kao primer. Uz svoju dečicu oni uživaju u svakom trenutku i trude se da sa lica malene Staše i Lazara osmeh ne silazi, a putem fotografija koje na društvenim mrežama dele, jasno je da u tome i uspevaju.

Posvećeni i požrtvovani roditelji svojim mezimcima ispunjavaju svaku želju, a oni odrastaju u pravoj porodičnoj atmosferi okruženi neizmernom ljubavlju.

Instagram

 

 

Za njihovo srećno i ispunjeno detinjstvo odgovorni su tata i mama, koji ih od malih nogu usmeravaju da je sloga najbitnija, a da sve to vuku iz svojih porodica pravi je dokaz lepa glumica koja je odrastala uz sestru Mariju i brata Miodraga.

Pročitajte: Miša Dragičević svima slomio srce - Evo kako se slažu Tamarina deca sa njegovom ćerkom (FOTO)

Iako svi danas imaju svoje porodice, brat, sestra Tamare Dragičević i glumica neguju izuzetno blizak odnos, pa je ona tetka čak tri devojčice koja u ovoj ulozi podjednako uživa kao i u majčinstvu.

 

Vladimir Nićiforović

 

 

Koliko voli vreme da provodi u društvu mališana svedoče fotografije koje na društvenim mrežama deli, a sada je na Tamarinom profilu osvanula jedna koja je otkrila predivne vesti.

 

Instagram

 

 

Naime, sestra Tamare Dragičević po treći put će se ostvariti u ulozi majke, a lepim vestima posebno su se obradovali preslatki mališani koji su sa njom otkrili i kog je pola beba.

Brojna i srećna porodica uskoro će postati bogatija za još jednu princezu što je najviše oduševilo Tamarinog sina Lazara koji je jedini dečak među devojčicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Matić (@bambicaen)

 

Čestitke ne prestaju da pristižu na adresu Tamarine sestre kojoj su svi poželeli da uživa u blagoslovenom stanju, a ništa manje ne dobija ni ponosna tetka koja se u ovoj ulozi odlično snalazi.

 

Komentari (0)

Loading