Celebrity News

Mali Lazar Benčina srušio Instagram novom fotkom: Pogledajte veliku promenu na sinu Tamare Dragičević i Petra Benčine, svi su se istopili

Sin Tamare Dragičević i Petra Benčine osvojio srca mnogih

Mali Lazar Benčina srušio Instagram novom fotkom: Pogledajte veliku promenu na sinu Tamare Dragičević i Petra Benčine, svi su se istopili

Instagram

Tamara Dragičević i Petar Benčina slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj glumačkoj sceni i mnogima su bez sumnje inspiracija kako se neguju prave porodične vrednosti. Kruna velike ljubavi svakako su dvoje mališana, ćerka Staša i sin Tamare Dragičević i Petra Benčine, peslatki Lazar koji su sve češće prisutni na "Instagram" profilima svojih poznatih roditelja.

 

Instagram

 

 

Neretko glumački par putem društvenih mreža deli trenutke iz svoje svakodnevnice koja, po svemu sudeći, nimalo nije dosadna, a roditelji očito najviše vremena vole da provode sa svojim naslednicima kojima i pored brojnih obaveza uspevaju da se posvete i usmere ih na pravi put.

 

Pročitajte: Rastali se Tamara Dragičević i Petar Benčina - Glumica spakovala kofere i sa decom napustila porodični dom (FOTO)

Osmesi na licima mališana koje putem fotografija imamo prilike da vidimo dovoljno govore o njihovom srećnom i ispunjenom detinjstvu, a slatkoća kojom oboje plene, kao i njihovi modni izbori za koje je uglavnom mama zadužena, neretko su tema Tamarinih i Petrovih pratioca.

 

Instagram

 

Ovog puta, zvezda "Instagram" naloga svog tate definitivno je Lazar koji je Petru, slobodno možemo reći, bar na trenutak ukrao slavu, međutim to ga je učinilo još ponosnijim, a očevo srce ispunjeno je radošću.

 

Pročitajte: Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine sve više liče na majku - Pogledajte porodične fotografije sa letovanja iz snova

Da raste kao iz vode, te da je sada pravi mali gospodin, reakcije su koje su se nizale ispod fotografije na kojoj sin Tamare Dragičević i Petra Benčine pozira, a u prvi plan dospela je njegova ježić frizura, savršena za dečake njegovog uzrasta.

 

Instagram

 

 

Anđeosko lice, pogled koji će nesumnjivo osvajati ženska srca i neodoljivi osmeh, neke su od stavki koje krase malenog Lazara, a mnogi se slažu da je, poput starije sestrice, rođen da bude zvezda, te ne bi bilo čudo da jednog dana krene maminim i tatinim putem. 

Komentari (0)

Loading