Moda

Staša Benčina prava je modna ikona! Pogledajte letnju haljinicu Tamarine i Petrove ćerke, ovako skockano dete mora da vas oduševi (FOTO)

Ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine zvezda Instagrama

Staša Benčina prava je modna ikona! Pogledajte letnju haljinicu Tamarine i Petrove ćerke, ovako skockano dete mora da vas oduševi (FOTO)

Glumački par Petar Benčina i Tamara Dragičević trenutno se nalaze na odmoru sa svojim naslednicima. Oni su odlučili da gradsku gužvu i vrelinu asfalta zamene suncem okupanim plažama, a tome se zasigurno najviše raduju maleni Lazar i ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine, preslatka Staša.

 

Instagram

 

 

Predah od poslovnih obaveza oni koriste na najblji mogući način, uz svoje mališane koji su centar njihovog sveta, a to koliko uživaju u porodičnom odmoru imali smo prilike da vidimo putem njihovih "Instagram" profila.

 

Pročitajte: Mala Staša Benčina glavna zvezda Instagrama - Pogledajte haljinicu Tamarine i Petrove ćerke, izgleda kao prava balerina

 

Prelepe trenutke koje provode zajedno, glumica je ponosno podelila sa svojim pratiocima, a u fokus je ponovo dospela ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine koja je postala prava zvezda društvenih mreža.

 

Instagram

 

 

Mamina i tatina lepotica ne skida osmeh sa lica što ukazuje koliko je srećno i radošću ispunjeno dete, a takođe ona oduševljava i svojim modnim kombinacijama koje uz Tamaru ona pažljivo bira.

Pročitajte: Ćerka Tamare Dragićević i Petra Benčine prvi put na sceni - Staša u baletskoj haljinici će vam naterati suze na oči (FOTO)

 

Ovog puta mama i njena naslednica pozirale su u kombinacijama koje su sve ostavile bez daha i dok je glumica odabrala lagani plavi kombinezon koji je uparila sa teget majicom na kratke rukave, ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine zablistala je u haljinici nešto svetlije nijanse plave.

 

Instagram

 

 

Mala balerina prikupila je mnoštvo komplimenata oduševljenih pratioca poznate majke koji su joj takođe poželeli da lepo provede letnji raspust, budući da će kroz samo dva meseca ona sesti u školsku klupu.

 

Komentari (0)

Loading