Celebrity News

Stariji od nje 35 godina, Šaban i Goca su dali sve od sebe da ih rastave: Ovaj čovek je bio najveća ljubav Ilde Šaulić pre braka

Bivši dečko Ilde Šaulić u porodičnom domu Šaulića bio je zabranjena tema

Stariji od nje 35 godina, Šaban i Goca su dali sve od sebe da ih rastave: Ovaj čovek je bio najveća ljubav Ilde Šaulić pre braka

Bivši dečko Ilde Šaulić u porodičnom domu Šaulića bio je zabranjena tema. I dok su Šaban i Goca svim silama bili protiv, njihova ćerka deceniju i po volela je čoveka koji je imao ženu i odraslu decu, a njene snove o proširenju porodice ostavio je po strani. 

Naime, osim što je bio oženjen, bivši dečko Ilde Šaulić bio je i stariji od nje i to čak tri i po decenije, što pevačici nije smetalo da svog partnera bezrezervno voli i čeka, koliko god je potrebno.

Pročitajte: Pravo ime Ilde Šaulić će vas šokirati - Garantujemo da ga nikad niste čuli, evo šta piše u njenoj ličnoj karti

Različite želje i ciljevi, ovu deceniju i po dugu romansu, doveli su do kraha, a kada je veza okončana, Ilda je dugo patila. O svojoj ljubavi govorila je malo i retko, ipak, duboko je verovala da tako nešto više neće osetiti.

 

Instagram

 

- Imala sam najveću ljubav! Ona je prošla. Ali srećna sam i blagoslovena zbog toga što sam je osetila. Verujem da ću ih u životu imati još, ali ne i da će neka biti toliko snažna - govorila je tada.

Pročitajte: Fotografija iz porodičnog doma Ilde Šaulić ODUŠEVILA SVE - DOLAZAK BEBE U KUĆU kao NAJLEPŠA VEST, Ema je STARIJA SESTRICA (FOTO)

Ipak, samo par godina kasnije, bivši dečko Ilde Šaulić pao je u zaborav, kada se u njenom životu ponovo pojavio dugogodišnji prijatelj njene porodice, Bojan Vučković, sa kojim je danas u srećnom braku u kome su dobili preslatku ćerkicu Emu.

 

Petar Đorđević

 

 

 

Komentari (0)

Loading