Celebrity News

NIsmo mislili da će ovako brzo doći KRAJ! Bojana Rodić VIŠE NE MOŽE, Mirko Šijan priznao šta joj je uradio (FOTO)

Sin Goce Božinovske o očinstvu

NIsmo mislili da će ovako brzo doći KRAJ! Bojana Rodić VIŠE NE MOŽE, Mirko Šijan priznao šta joj je uradio (FOTO)

Ata Images

Sin Goce Božinovske o očinstvu

Mirko Šijan nije bio baš najmirniji sin, o čemu je njegova majka Goca Božinsovska u više navrata pričala na različitim TV nastupima i intervjuima. Mirko je voleo da izlazi, nije imao stalni posao, stalno je menjao devojke i zabava mu je bila na prvom mestu. Međutim, kako tvrde njegovi poznanici, on je sad potpuno novi čovek otkako je upoznao Bojanu Rodić, sa kojom ima dva sina.

 

Ata Images

 

Iako njegovi bližnji govore da su ga očinstvo i brak promenili i učinili odgovornim muškarcem, Mirko je danas to demantovao – naravno, kroz šalu.

Pročitajte: Tek što je dobio drugo dete, sin Goce Božinovske doneo odluku koja je sve šokirala, Rodići uzeli stvar u svoje ruke


 Sin Goce Božinovske objavio je snimak koju je objavila jedna influeserka kako bi pokazala kako je jedan dan svake majke vrlo naporan. Žena radi više stvari istovremeno po kući, dok se ujedno brine o deci. Jednom rukom kuva i čisti, drugom ljulja bebu, a nađe se vremena i za vežbanje.

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Ovu objavu pratila je druga, koja se mnogima nije svidela. Mirko je drugom objavom poručio da Bojana sve radi sama, a da on, dok ona izvršava dnevne zadatke, srećno pevuši i ne pomaže joj uopšte.

 

Instagram

 

Naravno, ovo je samo šala, ili se makar nadamo da jeste. Ako je tačno da je Mirko doživeo transformaciju kada je upoznao suprugu, verujemo da i te kako pomaže Bojani u vođenju domaćinstva i brizi o sinovima Zoranu i Vukanu.

Pročitajte: KRAJ! Mislila je da će drugo dete smiriti Šijana - Pogledajte fotografije koje su slomile srce Bojane Rodić, u njihovom domu se dešava PAKAO


Ako ništa, sigurni smo da ume da presvuče pelene i nahrani decu, tako da Bojana može sa vremena na vreme makar malo da predahne.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading