Celebrity News

KRAJ! Mislila je da će drugo dete smiriti Šijana: Pogledajte fotografije koje su slomile srce Bojane Rodić, u njihovom domu se dešava PAKAO

Odnos Mirka Šijana i Bojane Rodić zabrinuo sve

KRAJ! Mislila je da će drugo dete smiriti Šijana: Pogledajte fotografije koje su slomile srce Bojane Rodić, u njihovom domu se dešava PAKAO

Ata Images

Prošlo je svega pet meseci od kada je Bojana Rodić na svet donela drugog naslednika Mirku Šijanu, pa ipak, odnosi u porodičnom domu nisu se mnogo promenili. Naime, odnos Mirka Šijana i Bojane Rodić, nakon poslednjih fotografija na Mirkovom "Instagramu" našao se u žiži interesovanja. 

Dok Bojana sedi kući i odgaja njihove sinove Zorana i Vukana, Mirko, čini se nastavlja da živi svoj momački život. Iako su se mnogi nadali da će burma na ruci i dva sina obuzdati prirodu sina Goce Božinovske, on se izgleda ništa nije promenio.

Pročitajte: Majka Bogdane Ražnatović se nadala divnim zetovima, a evo šta joj je Mirko Šijan priredio u Titelu! Porodici SRCE SLOMLJENO (FOTO)

 

 

Izlasci sa društvom, brza vožnja i sve što u žilama budi adrenalin i dalje su Mirkov životni stil, svedoče poslednje fotografije na njegovim mrežama.

 

 

Pa ipak, odnos Mirka Šijana i Bojane Rodić funkcioniše kao i do sada. Njegova supruga u njemu vidi oslonac, brižnog oca punog ljubavi, kao i divnog emotivnog partnera. Njegovoj prirodi pak treba malo slobode, što mu Bojana nesebično pruža, kako bi svoj brak zadržala na zdravim nogama. 

Pročitajte: Da li vam je lepša od Bojane? Bivša devojka Mirka Šijana se oglasila prvi put posle njegove svadbe, internet gori (FOTO)

I dok drugi komentarišu da je Mirkovo druženje sa momcima, dok mu je žena kući sama sa dvoje dece, neprimereno, Bojana je sasvim spokojna što je baš on njen partner i čovek sa kojim je zasnovala porodicu.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading