Celebrity News

Venčanica kao iz prošlog veka: Pogledajte prve slike sa svadbe glumice Mione Marković, svi su šokirani

Miona Marković se udala

Venčanica kao iz prošlog veka: Pogledajte prve slike sa svadbe glumice Mione Marković, svi su šokirani

Miona Marković rekla je sudbonosno "da" svom izabraniku Davidu Aliću. Glumica i reditelj su dve godine ljubavi krunisali brakom u Pirotu, a fotografija mlade izazvala je niz komentara na društvenim mrežama.

Instagram

 

Naime, Miona je ponela vrlo netipičnu venčanicu, koju bi retko koja mlada nevesta ponela za svoj najvažniji dan. Ali, ova glumica očigledno nije tipična mlada. Gornji deo je potpuno zatvoren i ceo je od čipke, dok je na dugačkoj suknji šlic dubok gotovo do kuka.

Pročitajte: Ljubi joj ruku i ne dozvoljava da izgubi ulogu princeze - Najvažniji muškarac u životu Mione Marković je on (foto)


Dugački šišmiš rukavi posebno su privukli pažnju, jer podsećaju na haljine koje su nosile srednjovekovne dame. Bilo kako bilo, ovim izborom Miona je pokazala da voli eklektičan stil, tradicionalno i moderno, i njena venčanica apsolutno odiše tim sentimentom.

Instagram

 

Fotografiju je napravila njena koleginica. ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić, koja je sama stala na "ludi kamen" prošle godine.

Pročitajte: Uskoro gospođa Alić - Miona Marković otkrila detalje venčanja, svi su očekivali nešto potpuno drugačije (foto)

Miona na slici ima blistav osmeh i sugurno je mnogo uzbuđena, samo se nadamo da joj nije mnogo vruće u zatvorenoj venčanici.

Instagram

 

Mionin izabranik je reditelj i pisac iz Pirota. David je osvojio srce lepe glumice sredinom prošlog leta, kada su zajedno radili na pripremama za predstavu "Ivanovo samoubistvo".

Pročitajte: Rekla je „da“! Udaje se Miona Marković! (foto)

Nakon godinu dana počeli su da zajedno žive, i stvorili su pravo ljubavno gnezdo. Njihove živote razveseljava jedan narandžasti mačak, a nadamo se da će u njihov život uskoro doći i jedna beba.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading