Celebrity News

Godinama nam je bio pred očima, a nismo znali da je ovaj POZNATI SRBIN otac sina Alke Vuice: Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju

Bivši muž Alke Vuice je zgodni umetnik

Godinama nam je bio pred očima, a nismo znali da je ovaj POZNATI SRBIN otac sina Alke Vuice: Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju

Bivši muž Alke Vuice pozirao je uz nju i sina Ariana, a fotografiju zabeleženu tom prilikom kantautorka je podelila na Instagramu uz reči:

- Ljubav je neuništiva energija i treba uvek da postoji između ljudi koji su stvorili drugo biće... Roditelji treba da daju svu ljubav ovog sveta detetu koje su pozvali na ovaj svet.

Pročitajte: Alka Vuica obeležila rođendan u Zagrebu! Gost iznenađenja došao čak iz Beograda: Šokiraće vas o kome je reč (FOTO)

Alkine reči, pa i sama fotografija podigli su veliku prašinu u medijima, a sve zbog toga što se njen bivši izabranik retko u javnosti proteklih godina pojavljivao.

Instagram

 

 

Vuk Vidor, srpski slikar gotovo čitav svoj radni vek proveo je u Francuskoj a po Alkinoj priči upravo to je bio razlog njihovog razlaza.

- Veza između mene i Vuka nije uspela jer smo bili mladi i stalno razdvojeni. On je živeo u Parizu, ja u ratom poharanoj Hrvatskoj. Ipak, imamo divan odnos. Volim ga i znam da on voli mene jer je otac mog sina - objasnila je Hrvatica, koja je gostujući kod Ognjena Amidžića u emisiji spomenula kako su je svi njeni partneri izdali, na ovaj ili onaj način.

Pročitajte: Alka Vuica o zabrani srpskih narodnjaka u Hrvatskoj: Izašla na nacionalnu televiziju, niko nije mogao da je zaustavi VIDEO

Uprkos tome, bivši muž Alke Vuice zauvek će zauzimati posebno mesto u njenom srcu, kao i još par njih kojima je čak posvetila i pesme.

Instagram

 

Momčilo Bajagić Bajaga jedan je od njih.

- Bili smo mladi, pisali smo pesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, zašto bih govorila tko je meni što napisao. Ja vam mogu otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pesama koja je nastala iz naše ljubavi je "Gdje Dunav ljubi nebo" - otkrila je.

Komentari (0)

Loading