Lepota

Bajaga OŠIŠAO svoje duge crne kovrdže: Novu frizuru predstavio na Instagramu, obožavateljke ne mogu da ga prepoznaju (FOTO)

Frizura Momčila Bajagića Bajage povod je za ogovaranje kantautora

Bajaga OŠIŠAO svoje duge crne kovrdže: Novu frizuru predstavio na Instagramu, obožavateljke ne mogu da ga prepoznaju (FOTO)

Momčilo Bajagić Bajaga jedan je od onih muzičara koji su slavu stekli isključivo zahvaljujući pesmama. Istini za volju, Bajaga je oduvek važio za privlačnog muškarca, međutim, to nije bilo presudno u gradnji njegove karijere. Autorski rad i izvedbu publika je uvek daleko više cenila od toga šta je on na sceni i za potrebe spota obukao, da li se ugojio ili smršao ili kako se ošišao. Kada se to uzme u obzir ne čudi što zadnju deceniju, dve stajling i frizura Momčila Bajagića Bajage ne podležu aposolutno nikakvim promenama. 

Pročitajte: Bajaga je PREVARIO suprugu sa NJOM! Svi je znate, sada stigla i FOTOGRAFIJA KAO DOKAZ

Miroslav Milić

 

Shvatio je Bajaga da za korekcijom imidža nema potrebe, jer će ga publika voleti kakav god da se pojavi na koncertu a uvek je pristojno odeven, crno odelo, farmerke iste nijanse i majice, dok što se kose tiče on ostaje veran standardnoj muškoj dužini.

Pročitajte: Svi su ga osudili, šta će tek sad reći? Bajaga PROGOVORIO O RAZVODU

Instagram

 

Kao mlađi pak umeo je da eksperimentiše na tom polju te je tako frizura Momčila Bajagića Bajage svojevremeno imala razne stadijume, a period kada se posebno isticala zabeležen je i fotografijama koje su osvanule na mrežama. Momčilo na njima izgleda kao klasičan roker na temenu kosu nije skinuo, donji deo oko ušiju je stanjio i pustio u dužinu. Iako će se danas mnogi složiti da mu taj imidž nije stajao, što je ubrzo i on sam shvatio, u tom momentu to je bilo moderno i gotovo svi muškarci koji su pratili Bajagin muzički pravac tako su se šišali. 

Pročitajte: Bajaga se od Emilije razveo posle 33 godine braka, pa progovorio o novoj ljubavi: Ne odustajem od nje!

 

 

Komentari (0)

Loading