Celebrity News

Posle razvoda ljubila OVOG POZNATOG I MLAĐEG GLUMCA! Evo kako danas izgleda prelepa Vesna, bivša žena Save Miloševića (FOTO)

Bivša žena Save Miloševića je prava lepotica

Posle razvoda ljubila OVOG POZNATOG I MLAĐEG GLUMCA! Evo kako danas izgleda prelepa Vesna, bivša žena Save Miloševića (FOTO)

Ata Images

Bivša žena Save Miloševića, prelepa Vesna, dve decenije važila je za jednu od najlepših žena fudbalera. Ona i Savo u braku su dobili troje dece, a kada se ljubav među njima ugasila, Vesna je odlučila da se posveti deci i potpuno se povukla iz javnosti.

Nekada najskladniji par, Vesna i Savo Milošević, svoj brak, nakon dve decenije ljubavi, okončali su 2015. godine, kada se bivša žena Save Miloševića sa ćerkom Isidorom i sinovima Nikolom i Borisom potpuno povukla iz javnosti.

Pročitajte: Nova devojka Save Miloševića PRESLIKANA njegova bivša žena - Da li je ovo moguće? (FOTO)

Instagram

 

Nekadašnja manekenka posle razvoda uspela je nemoguće, da svoj život potpuno sačuva od radoznalih pogleda. Iako su je nakon razvoda povezivali sa glumcem Viktorem Savićem, sve je ostalo na nivou glasine, a Vesna je nastavila da užvia u svom, za mnoge, tajanstvenom životu.

Pročitajte: Porodične fotografije pune ljubavi KRIJU VELIKU TAJNU - Pogledajte kako su Savo i Vesna Milošević izgledali pre nego što se porodica raspala

Ipak, ono o čemu se priča, još od kada je Savo Milošević javnosti predstavio novu izabranicu, violončelistkinju Nataliju Tipsarević, je Vesnin izgled.

Instagram

 

Naime, šuška se da Natalija neodoljivo podseća na Vesnu iako je od nje mlađa. Ova nagađanja nisu daleko od istine, jer su obe vitke, visoke plavuše, zanosnog osmeha.

Boško Karanović

 

Ipak, oni koji prate Savu od početka karijere, smatraju da je njegova bivša supruga, Vesna, vanvremenska lepotica, koja i danas, kao majka troje odrasle dece ima neverovatno vitku liniju i besprekorno negovano lice.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading