Celebrity News

Plava i neodoljiva: Ovo je devojka koju je Viktor Savić predstavio porodici, pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Devojka Viktora Savića mogla bi biti ona

Plava i neodoljiva: Ovo je devojka koju je Viktor Savić predstavio porodici, pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Ko je devojka Viktora Savića - možda je i najguglanije pitanje, kada je život zgodnog glumca u pitanju. Od kada se pojavio na malim ekranima, pa do danas, Viktor Savić osmehom osvaja srca ženske populacije, a njegovom šarmu čini se doprinosi i doza misterioznosti, koja prati njegov emotivni život.

Naime, već dugo glumac, čije su neuspele romanse bile medijski propraćene, naučivši lekciju, svoj emotivni život čuva od radoznalih pogleda, pa o tome ko je nova devojka Viktora Savića i da li je uopšte ima u medijima dugo nije bilo reči.

Pročitajte: Težak dan za Viktora Savića - Udala se njegova najveća ljubav ZA DRUGOG, pogledajte bajkovitu venčanicu i svadbu iz snova (FOTO)

Ipak, kako brojni fanovi prate njegove društvene mreže, u svakoj devojci, sa kojom glumac objavi fotografiju, prepoznaju potencijalnu romansu. Tako je bilo i sada, kada je objavio fotografiju sa preslatkom, javnosti nepoznatom devojkom, uz opis "sanset sa porodicom".

 

 

Nagađanja su odmah počela, a svi su se zapitali da li je reč o devojci, koju je glumac konačno predstavio porodici, kao svoju novu devojku, ili je reč o drugarici, koja je toliko dobar prijatelj da je postala deo one porodice, koju kroz život sami biramo.

Pročitajte: Devojka Viktora Savića je ova koleginica koju svi znate - Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, stvarno su PRELEP PAR (FOTO)

Kako se na ovakva govorkanja glumac nije čak ni osvrnuo, ostaje da čekamo sledeći nagoveštaj u nadi da ćemo uskoro saznati da li je i koja lepotica osvojila njegovo srce.

Komentari (0)

Loading