Celebrity News

Sve se trese zbog njih dvoje! Javnost šokirana: EVO KAKO se Milica i Željko Mitrović ponašaju kad ih niko ne gleda (FOTO)

Odnos Milice i Željka Mitrovića glavna tema javnosti

Sve se trese zbog njih dvoje! Javnost šokirana: EVO KAKO se Milica i Željko Mitrović ponašaju kad ih niko ne gleda (FOTO)

Luka Šarac

Skladan odnos Milice i Željka Mitrovića mogao bi poslužiti kao primer i inspiracija mnogim bračnim parovima, koji su se u svom odnosu suočili sa krizom.

Njih dvoje i posle tri decenije braka izgledaju zaljubljeno kao prvog dana, a sada je u javnost isplivala fotografija koja dokazuje da taj odnos nije samo predstava za javnost, kako često znaju da ga karakterišu zli jezici.

Pročitajte: Koja je još porodica OVAKVA?! Jedan potez ih odao - Evo šta Milica Mitrović zaista misli o zetu, dečku mlađe ćerke Andree (FOTO)

Instagram

 

Naime, pojavila se fotografija na kojoj sve vrca od strasti, a koja dokazuje da je odnos Milice i Željka Mitrovića bajkovit i pun ljubavi i onda kada misle da su sami na svetu i da ih baš niko ne gleda.

Pročitajte: Skinula se šefica - Milica Mitrović na plaži u Francuskoj pokazala kako joj izgleda telo, sada je svi komentarišu (FOTO)

Svi koji su imali prilike da vide pomenutu fotografiju, ne prestaju da komentarišu veliku šeficu, i ljubav prema suprugu, koja zrači iz njenog pogleda, a koja već tri decenije traje i sve je veća.

Komentari (1)

Loading