Celebrity News

Koja je još porodica OVAKVA?! Jedan potez ih odao: Evo šta Milica Mitrović zaista misli o zetu, dečku mlađe ćerke Andree (FOTO)

Zet Milice Mitrović ovakav odnos ima sa majkom svoje devojke

Koja je još porodica OVAKVA?! Jedan potez ih odao: Evo šta Milica Mitrović zaista misli o zetu, dečku mlađe ćerke Andree (FOTO)

Mlađa ćerka Željka Mitrovića, Andrea uživa u emotivnoj vezi sa svojim dečkom Šonom Parnetom sa kojim je nedavno proslavila treću godišnjicu skladne veze, a kako je zet Milice Mitrović i televizijskog maga prihvaćen od članova njene porodice tema je koja zanima mnoge.

Da se u to uverimo bilo je povoda danas, a fotografije koje su osvanule na društvenoj mreži "Instagram", otkrivaju dosta toga.

Pročitajte: Milica i Željko Mitrović ne kriju sreću! Mlađa ćerka Andrea ih obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA: Sve je spremno za NAJVEĆU RADOST (FOTO)

Instagram

 

Naime, zet Milice Mitrović proslavio je rođendan, a kako to većina mladih parova čini, posvete i čestitke povodom divnog dana osvanule su i na njihovim profilima.

Pročitajte: Najmlađa, ali prva obradovala roditelje! Andrea Mitrović Željku i Milici saopštila DIVNE vesti, njen momak Šon VIŠE NE KRIJE SREĆU

Instagram

 

Popularno je danas da se emocije izražavaju virtuelnim putem uz simbole ljubavi, fotografije poklona i romantičnih iznenađenja, a ovom trendu ne odolevaju ni ćerka i zet Milice Mitorvić i Željka koji nas često istima obraduju.

Pročitajte: Rani radovi ćerki Željka i Milice Mitrović - Pogledajte, po internetu se širi snimak, dobro se vidi da su to one (VIDEO)

Instagram

 

Ovog puta, na korak da podeli emocije koje prema svom zetu gaji, odlučila se i Milica koja ne krije koliko je na njega ponosna, a kako i ne bi kad je njena ćerka sreću pronašla pored mladića za primer - mladog doktora koji je nedavno diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu i koji njenoj naslednici skida zvezde sa neba.

Fotografija na kojoj ćerka i zet Milice Mitrović sa njom nasmejani poziraju jasnan je pokazatelj da svi oni savršeno funkcionišu zajedno i da je posredi ogromno poštovanje i ljubav.

Komentari (0)

Loading