Celebrity News

Željko i Milica Mitrović golišavi na plaži: Veliki šef i šefica u kupaćem u Kanu, fotke zapalile Instagram

Željko i Milica Mitrović dali su sebi oduška

Željko i Milica Mitrović golišavi na plaži: Veliki šef i šefica u kupaćem u Kanu, fotke zapalile Instagram

Svima je poznato da Željko i Milica Mitrović puno rade, međutim da i te kako znaju da ugode sebi dokaz je njihovo putovanje na luksuznu destinaciju Kan kao stvorenu da se dobro opuste i napune baterije za nove radne pobede.

Budući da su veoma aktivni i praćeni na društvenoj mreži Instgram, svaka objava poznatog para nailazi na salvu reakcija, a izuzetak nije bio ni ovog puta, pa su komentari preplavili njihove profile.

Dok su uživali u suncu i šumu talasa, Željko i Milica Mitrović napravili su nekoliko selfi fotografija, a pored toga što su pobrali komplimente na račun svog odnosa i činjenice da i nakon toliko godina zajedničkog života deluju zaljubljeno kao prvog dana, u prvi plan dospeo je i obnaženi izgled televizijskog maga sasvim prikladan za plažu i morske aktivnosti.

Pročitajte: Težak ponedeljak - Milica Mitrović objavila sliku iz bolnice, u komentarima joj svi šalju podršku (FOTO)

 

 

- Sunce i more su svakako siguran recept za “vaskrs”! P.S. Vatrometu svi aplaudiraju, a suncu niko! Uvek sam prezirao te podrazumevajuće ljubavi! - napisao je Željko u opisu fotke koja otkriva da i te kako brine o svojoj formi, a iako "velika šefica" kako je mnogi nazivaju, ovog puta nije pozirala u kupaćem, nedavno smo imali prilike da se uverimo da i te kako ima čime da se pohvali.

Pročitajte: Milica je izgledala kao manekenka, Željko sa šiskama - Pogledajte jedinu sačuvanu fotografiju bračnog para Mitrović sa početka zabavljanja

 

 

Dok je u minijaturnom šortsu svog ljubimca šetala po plaži ovog luksuznog letovališta, njena izvajana figura i savršeno oblikovane noge nisu mogli proći nezapaženo, pa su tako na račun Miličinog izgleda pljuštali komplimenti sa svih strana, a mogli su se pročitati i komentari da Željko i te kako ima na koga da bude ponosan.

Kako Milica Mitrović izgleda kad se skine pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading