Celebrity News

Stigla devojčica! Sanja Kužet ne skida osmeh sa lica, vesti iz porodičnog doma sve oduševile

Sinovi Sanje Kužet rastu kao iz vode

Stigla devojčica! Sanja Kužet ne skida osmeh sa lica, vesti iz porodičnog doma sve oduševile

Dečiji fotograf Sneža

Na koga liče sinovi Sanje Kužet, Andrija i Strahinja, u to se još uvek javnost nije uverila.

Voditeljka od prvoga dana vodi računa o privatnosti svojih naslednika i izbegava da ih promoviše u medijima, još manje putem društvenih mreža.

Pročitajte: Šta se desilo sa Sanjom Kužet? Voditeljka u do sada neviđenom izdanju prošetala ulicom: Svi u šoku šta ima na sebi (FOTO)

Kada su pre godinu dana sinovi Sanje Kužet osvanuli na njenom profilu svi su ostali zatečeni, međutim, i taj čin predstavljanja voditeljka je uradila uz puno opreza.

Instagram

 

 

Naime, svojim naslednicim ona je fotografisala samo leđa, te se tu namesto njihovog lika jasno kao dan moglo videti da Sanjini dečaci rastu kao iz vode.

Voditeljka ne krije da je pažljiv roditelj, da je odgoju svojih mezimaca izuzetno posvećena, a vrlo često voli da se pohvali kada nastupi vreme da plodove svoje predanosti ona ubere.

Pročitajte: Ovako sigurno ne biste smeli da izađete na ulicu: Sanja Kužet na meti kritika zbog obuće, pogledajte šta joj je na nogama (FOTO)

Andrija i Strahinja zahvaljujući Sanji, njenom bivšem i sadašnjem suprugu Nemanji Živojinoviću, naučeni su strpljenju, kompromisima, a dobro su upoznati sa činjnicom da sve u životu mora da se zaradi.

Instagram

 

Upravo to je razlog zbog kog obojica poštuju poslove svojih roditelja, angažovanja van kuće i česta odsustva, što njima pruža slobodu i lagodnost u radu.

Instagram

 

 

Sanja je tako nedavno vrlo rasterećeno učestvovala u jednom profi fotografisanju, a osim osmeha na njenom licu i relaksiranog stava mnogi su primetili preslatko lice devojčice koja na jednoj od slika pozira sa voditeljkom.

Pročitajte:Ovo je prvi muž Sanje Kužet: Brak trajao samo godinu dana, evo u kakvim su odnosima danas

Devojčica, očigledno mala manekenka, potpuno je na setu osvojila Sanjino srce.

Instagram

 

 

 

Voditeljka “Zvezda Granda” godinama je čeznula da postane mama curice, nažalost taj san joj se nije ostvario. U međuvremenu napustila ju je želja da ima više od dvoje dece, te se na dečacima ona zaustavila.

Da li će se posle ovog fotošutinga ona predomisliti vreme će pokazati.

 

Komentari (0)

Loading