Moda

Šta se desilo sa Sanjom Kužet? Voditeljka u do sada neviđenom izdanju prošetala ulicom: Svi u šoku šta ima na sebi (FOTO)

Stil Sanje Kužet upečatljiv je

Šta se desilo sa Sanjom Kužet? Voditeljka u do sada neviđenom izdanju prošetala ulicom: Svi u šoku šta ima na sebi  (FOTO)

ATA Images

Nije stil Sanje Kužet nešto što se prvo primeti kod atraktivne voditeljke. Njena lepota, manekensko držanje i vretenasto telo, kao i prirodan osmeh i harizma toliko su naglašeni da je gotovo nebitno u kakvoj odevnoj kombinaciji će se prošetati. Uprkos ideji da poglede privlači i u pidžami Sanja ipak izuzetno vodi računa kako će se pojaviti u javnosti.

Pročitajte: Nismo ni znali da je čeka: Dobrodošla, Nia! U dom Sanje Kužet konačno je stigla ONA, sinovi se tope od ljubavi (FOTO)

Instagram

 

Lepo usklađene odevne kombinacije ona bira, a nije tajna da ima pomoć stilista. Ako ne u privatne svrhe, onda zbog poslovnih prilika se ona rado konsultuje sa stručnjacima, te je publika svake subote uveče može videti u elegantnim, pomalo specifičnim komadima.

Pročitajte: TRUDNA mlada u venčanici i mnogo stariji mladoženja! Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Sanje Kužet sa prvim suprugom

ATA images

 

Pojedini od njih toliko su posebni i ističu se po kroju i detaljima da je pravo čudo ako nekome stoje, Sanja međutim čak i to vrlo dostojanstveno ume da iznese i privuče pažnju. Naviknuti na njen uvek pažnjivo odabran stajling i odličan izgled pratioci voditeljke, uopšte šira javnost, začudili su se kada su je videli kežual odevenu u običnu majicu, biciklističke i sandale vrlo diskutabilne.

Pročitajte: Sećate li je se sa Pinka kad je vodila vremensku prognozu? Ovako je Sanja Kužet izgledala pre Zvezda Granda i slave (FOTO)

Zoran Kuzmanović Munja

 

Uz sve to ona je nezgrapno podigla kosu, a sve je bilo toliko čudno da su je fotoreporteri ispred sale u u kojoj se snimaju "Zvezde Granda" jedva prepoznali. 

Pročitajte: KONAČNO! Sanja Kužet blista u VENČANICI: Isplivala fotografija, ozarena u ulozi mlade (FOTO)

Instagram

 

Istini za volju Sanja se na poslu pojavila malo ranije u nadi da fotografa bar još neko vreme neće biti i nije joj bila namera da tako bude uslikana. Kežual garderoba bila je samo prelazna, udobnija varijanta dok se ona ponovo ne "uvuče" u uske kreacije i visoke potpetice.

Pročitajte: Dok žene trče i idu na aerobik, Sanja Kužet pomoću ovoga dovodi liniju do perfekcije, može i u suknji (video)

Instagram

 

 

Stil Sanje Kužet u svakodnevnim varijantama očigledno je daleko drugačiji od onog kojin se ona predstavlja publici.

Pročitajte: Sanja Kužet u retkom izlasku sa tajanstvenim mužem: Deset godina bili su razdvojeni, danas su u srećnom braku i imaju sina FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading