Moda

Ovako sigurno ne biste smeli da izađete na ulicu: Sanja Kužet na meti kritika zbog obuće, pogledajte šta joj je na nogama (FOTO)

Izgled Sanje Kužet naširoko se komentariše

Ovako sigurno ne biste smeli da izađete na ulicu: Sanja Kužet na meti kritika zbog obuće, pogledajte šta joj je na nogama (FOTO)

Sanja Kužet, voditeljka muzičkog takmićenja "Zvezde Granda" čije je u neku ruku postala i zaštitno lice, svojom energijom, harizmom i prirodnom lepotom nikoga ne ostavlja ravnodšnim. Nasmejana i gotovo uvek dobro raspoložena, ona iz nedelje u nedelju mami uzdahe muškaraca, a za odličan izgled Sanje Kužet brojne su pohvale i od strane ženske populacije.

Kako je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno "Instagramu", svaka njena objava privuče veliku pažnju i izazove brojne reakcije, a jedna od glavnih i najkomentarisanijih tema jesu njeni modni odabiri koje prezentuje, što je slučaj bio i ovog puta.

Pročitajte: Sećate li je se sa Pinka kad je vodila vremensku prognozu? Ovako je Sanja Kužet izgledala pre Zvezda Granda i slave (FOTO)

Instagram

 

Atraktivna brineta, koju na TV-u gledamo mahom u elegantnim izdanjima, kako i priliči emisiji koju vodi, poznata je i kao veliki ljubitelj sportskih aktivnosti koje su delom i zaslužne za njenu savršenu figuru, te je neretko viđamo i u opuštenim izdanjima, međutim brojne pratioce sada je uspela da iznenadi odabranim stajlingom prilikom opuštene šetnje sa starijim sinom i ljubimcem.

Pročitajte: Sad je već veliki momak! Sanja Kužet izašla u provod sa sinom, šarmantan je na mamu! (FOTO)

Instagram

 

Naime, izgled Sanje Kužet , tačnije njen celokupan outfit izbio je u prvi plan iz razloga što se voditeljka odlučila za neobičan spoj nespojivog. Crvenu trenerku sa plavim štraftama sa strane, Sanja je uklopila uz bele patike i belu sportsku majicu, a za potrebe "Instagrama" od sina iz prvog braka Andrije sa kojim je provela jedno prelepo popodne, pozajmila je kačket koji je učinio da izgleda poput devojčice.

Pročitajte: Nismo ni znali da je čeka - Dobrodošla, Nia! U dom Sanje Kužet konačno je stigla ONA, sinovi se tope od ljubavi (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Ništa tu ne bi bilo čudno da se voditeljka nije odlučila da ceo stajling upotpuni elegantnim sakoom tamno sive nijanse i kraljevsko plavom skupocenom torbom, međutim iako u prvi mah deluje pomalo ekstravagantno, za izgled Sanje Kužet i hrabrost u modnom odabiru ona je dobila salvu pohvala i pregršt komplimenata. 

Komentari (1)

Loading
Marina

09:31 19.04.2023

Ne sviđa mi se kombinacija nikako Sako u ovoj kombinaciji nikako ne ide