Celebrity News

Koliko je samo propao Bane iz Garavog sokaka: Pogledajte koliko je smršao, šta mu se desilo i kako danas izgleda (FOTO)

Frontmen grupe "Garavi Sokak" drastično smršao

Koliko je samo propao Bane iz Garavog sokaka: Pogledajte koliko je smršao, šta mu se desilo i kako danas izgleda (FOTO)

arhiva Story

Frontmen grupe "Garavi Sokak", Bane Krstić nikada se nije preterano isticao, niti privlačio pažnju, a sredinom prošle godine, on je ipak bio na svim naslovnim stranama budući da se doznalo da je na dugogodišnji brak stavio tačku.

Naime, kako su mediji preneli tada, on se razveo se od supruge Jelene sa kojom je bio u braku od 2014. godine i sa kojom ima jednog, od trojice sinova, Mihajla

printscreen youtube "Moja priča"

 

 

- Tačno je da smo se Jelena i ja razveli. Sve je prošlo civilizovano i ostali smo u veoma korektnim odnosima - potvrdio je Krstić tada loše vesti za list "Novosti".

 

 

Budući da izvođač moderne vojvođanske šansone i frontmen grupe "Garavi sokak" nije čest gost u televizijskim emsijama i intervjue daje samo kada za to ima dobrog povoda, mnoge zanima kako on sada izgleda, a prilika da ga ugledamo i to saznamo ukazala nam se nedavno, dok je davao intervju za domaće medije.

Printscreen

 

Printscreen

 

 

Izgled poznatog muzičara, naime, u najmanju ruku iznenađujuć je.Osmeh ispod kicoških brkova kao da je iščezao, a ono što je najviše zabrinulo njegove fanove jeste i činjenica da je vidno smršao.

Printscreen

 

Printscreen

 

 

 

Pitanje koje se neminovno nametnulo i o kojem se sada uveliko polemiše jeste da li je sve u redu sa zdravstvenim stanjem Baneta Krstića, te da li je razvod toliko uticao da frontmen grupe "Garavi Sokak" znatno izgubi na težini.

 

Printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading