Celebrity News

Bivši muž Sanje Marinković propao, RAZVOD ga je dokusirio! Pogledajte kako danas izgleda Aleksandar Uhrin (FOTO)

Bivši muž Sanje Marinković drastično promenio izgled

Bivši muž Sanje Marinković propao, RAZVOD ga je dokusirio! Pogledajte kako danas izgleda Aleksandar Uhrin (FOTO)

Aleksandrar Uhrin prava je enigma za domaću javnost. Iako je godinama radio na televiziji kao montažer i producent i deset godina proveo u braku sa jednom od najlepših voditeljki, bivši muž Sanje Marinković uspeo je da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda. 

Uhrin vešto izbegava javne događaje, nikada nije davao intervjue niti se slikao za prestižne magazine, pa čak i kad je poneo titulu „bivši muž Sanje Marinković” odbio je da daje bilo kakve izjave za medije. 

Pročitajte: Noćni pozivi više nisu tajna! Sanja Marinković PRIZNALA sve o vezi sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom

Instagram

 

- I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kako što je nekada bilo - otkrila je jednom prilikom Sanja. 

Jedine fotografije na kojima smo mogli da vidimo Aleksandra bile su one sa venčanja, koje Sanja i on napravili u limuzini na putu do aerodroma, odakle su otputovali na medeni mesec u Pariz.

Pročitajte: SPOJILI SE POSLE RAZVODA - Šta se desilo pa su Sanja Marinković i njen bivši muž Aleksandar PONOVO ZAJEDNO

Srđan Bosnić

 

Dve godine posle razvoda, bivši muž Sanje Marinković drastično je promenio izgled.Smršao je, osedeo i, mada je Sanja uvek govorila da vodi zdrav život, na retkim fotografijama koje se mogu naći na društvenim mrežama neizbežna je cigareta u ustima. 

Facebook

 

Komentari (0)

Loading