Celebrity News

Nina Janković ponosno pokazala STOMAČIĆ! Stvarno sija kao nikada pre, mužu Mateji svi čestitaju (FOTO)

Trudna Nina Janković - šuška se po gradskim kuloarima

Nina Janković ponosno pokazala STOMAČIĆ! Stvarno sija kao nikada pre, mužu Mateji svi čestitaju (FOTO)

Da je po prvi put trudna, Nina Janković saznala je krajem 2017. godine. Narednog proleća postala je majka sina Vukašina i to je bilo najlepši trenutak u životu atraktivne glumice, koja je prethodno godinama pokušavala da ostane u drugom stanju.

Svega četiri godine kasnije ona je na svet donela i ćerkicu Ivanku, prekrasnih plavih očiju.

Pročitajte:  Imala je venčanicu iz mašte, Biković skakao i pevao, ali sve je pokvario INCIDENT: Pogledajte šta se desilo na venčanju Nine Janković (FOTO)

Taman kada su svi mislili da će dramska umetnica i njen suprug, bankar Mateja Dičić na broju dva stati, pojavile su se fotografije koje upućuju na sumnju da je po treći put trudna Nina Janković.

Instagram

 

Slike nastale za potrebe reklamiranja jednog brenda osvanule su na profilu glumice.

Na njima ona pozira u prekrasnoj plavoj haljini, a u par navrata kada se haljina nakupila u predelu ispod grudi stekao se utisak da je Ninin stomak veći nego što je ranije bio.

Pročitajte: KAKVA RADOST: Nina Janković ponosno pokazala STOMAČIĆ, svi su presrećni zbog nje (FOTO)

Istoga trena svi koji su sliku imali prilike da pogledaju posumnjali su da je glumica ponovo u blagoslovenom stanju, što bi bila predivna vest kako za njenog izabranika tako i za sina i ćerkicu.

Instagram

 

 

Budući da Nina ništa od pomenutog nije želela da demantuje, a ni potvrdi ostalo je da se veruje da će lepe vesti, ako ih ima ona zasigurno podelili sa svojim pratiocima.

Pročitajte: Nina Janković ima 35, a da vidite samo koliko ima njena Slavica! Glumica objavila maminu fotografiju, jedan detalj svima promakao FOTO

Ni prvi, ni drugi put ona radost nije skrivala, zašto bi ovoga puta bilo drugačije, a upravo to je razlog zbog kog većina njenih pratilaca smatra da je ipak reč samo o grubom materijalu haljine koji je uneo zabunu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading