Celebrity News

TRUDNA Anđelka Prpić: Samo dva meseca od porođaja objavila fotku stomačića, PRESLATKA JE (FOTO)

Trudna Anđelka Prpić - fotografije kao dokaz

TRUDNA Anđelka Prpić: Samo dva meseca od porođaja objavila fotku stomačića, PRESLATKA JE (FOTO)

Jelena Bekvalac

Do maja ove godine kada je na svet donela devojčicu Čarnu Anđelka Prpić izbegavala je da se pojavljuje u javnosti. Tek jedna dve fotografije mogle su posvedočiti tome kako trudna Anđelka Prpić izgleda, a radoznala javnost priželjkivala je da dozna nešto više o tome.

Pročitajte: Anđelka Prpić sa dečkom prvi put pozira na crvenom tepihu: Jedan detalj dovoljno govori o njima, pogledajte fotke

Tek pošto se porodila, po principu da ne čuje zlo, glumica je počela da objavljuje slike i snimke svog trudničkog stomaka i nema ko se nije složio da joj blagosloveno stanje odlično stoji.

Instagram

 

 

Vešto je komičarka uspela da skrije svoju intimu, što nastavlja da čini, te je pravo čudo ako u narednom periodu bude sa medijima podelila kako njena naslednica izgleda.

Za sada je ona potpuno posvećena majčinstvu.

Pročitajte: Drugi porođaj posle tridesete ovo učini od žene: Anđelka Prpić uslikana kod frizera i svi su šokirani njenim izgledom (FOTO)

Nastoji da se priseti svega što je prošla kada je prvi put bila trudna Anđelka Prpić.

Instagram

 

 

Svih detalja oko povijanja, dohrane, kupanja, uspavljivanja i presvlačenja iznova se seća, a nedavno je sa pratiocima podelila i na koji način je birala bebi opremu.

Instagram

 

 

Istina za volju, reč je o reklamnom snimku u kom glumica jasno ukazuje na to da mame koliko god insistirale na lepoti, zapravo prevashodno treba da biraju praktične komade za svoju tek rođenu decu.

Pročitajte: Anđelka, da li si to ti? Glumica se porodila pre mesec dana, a onda sve iznenadila izgledom, tek da vidite šta je obukla, SMELO! FOTO

Upravo to je bio razlog zbog kog je veruje se i van kamera ona za svoju mezimicu odabrala lagana kolica koja se lako sklapaju i rasklapaju a vrlo ih je lako smestiti i u automobil.

Instagram

 

 

S lakoćom lepa Požarevljanka pristupa novoj ulozi i obavezama, to je bar mišljenje njenih fanova, koji je u stopu prate te su i ovaj snimak, objavljen na njenom Instagram profilu, prokomentarisali pozitivno. 

Pročitajte: Na +35 se ništa ne može sakriti: Kratak prsluk Anđelke Prpić otkrio kako zaista izgleda posle drugog porođaja

Svi pozdravljaju Anđlekinu odluku da se po drugi put ostvari u ulozi majke i nesumnjaju da će kao i sa sinom Jakošom ona obaviti odličan posao kada je reč o odgoju i vaspitanju naslednice.

 

Instagram

 

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading