Celebrity News

Ponovo zaljubljeni! Bogdan Srejović presrećan, ona u roze haljinici blista pored njega: Pogledajte ekskluzivne zajedničke fotke

Bivši dečko Cece Ražnatović emotivno je ispunjen

Ponovo zaljubljeni! Bogdan Srejović presrećan, ona u roze haljinici blista pored njega: Pogledajte ekskluzivne zajedničke fotke

Creative Couple Media

Ugostitelj Bogdan Srejović, koji je široj javnosti postao poznat kao bivši dečko Cece Ražnatović otkako je sa pevačicom raskinuo, intrigira svojim ljubavnim životom.

 

Instagram

 

 

Budući da važi za velikog zavodnika za kojim pripadnice nežnijeg pola doslovno lude, povezivan je sa mnogim poznatim i manje poznatim damama, sve samim lepoticama, međutim već neko vreme on je srećno zaljubljen.

Pročitajte: Napokon ju je zaboravio! Šest meseci od raskida sa Cecom Bogdan Srejović u zagrljaju OVE poznate voditeljke (FOTO)

Bogdan se smirio pored izabranice Jovane Ljubisavljević, voditeljke i bivše učesnice jednog rijaliti programa u kojem je privukla veliku pažnju svojom atraktivnom pojavom, ali i činjenicom da je javno ostavila tadašnjeg dečka Luku kako bi otpočela romansu sa Stefanom Karićem.

Lepa brineta nakon turbilencija u emotivnom životu, sreću je pronašla sa Cecinim bivšim pored kojeg blista.

 

Instagram printscreen

 

 

Iako su u početku oni svoju vezu krili, odlučili su da lepe stvari ne treba tajiti, pa je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo povodom proslave Bogdanovog jubilarnog četrdesetog rođendana u jednom prestižnom restoranu kada su pred svima razmenjivali nežnosti.

 

Gaja/Star

 

 

Nakon toga par je sve češće putem društvenih mreža počeo da deli zajedničke trenutke, a u javnosti se jedno bez drugog gotovo i ne pojavljuju, te bi se reklo da se skoro pa ne odvajaju.

 

Gaja/Star

 

 

I ove fotografije pokazuju isto, bivši dečko Cece Ražnatović i Jovana uslikani su dok uživaju u jednom lokalu, a kada su rešili da isti napuste, nisu ispuštali jedno drugom ruku.

 

Gaja/Star

 

 

Koliko su bliski i zaljubljeni vidno je i putem fotografija, a da njihova veza ide u odličnom smeru pokazuje i Jovanin odnos sa Bogdanovom ćerkicom Iskromsa kojom takođe često provodi vreme i sve to deli na društvenim mrežama.

Gaja/Star

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Lenka

09:08 04.08.2023

Jovana je prirodno prelepa devojka, mnogo su lep par I vise Bogdanu pristaje od Cece, jer se vidi razlika u godinama sa Cecom.