Celebrity News

PONOVO ZAJEDNO: Bogdan Srejović objavio zajedničku fotografiju sa proslave rođendana: Svi su naslućivali, a sada je stigla potvrda (FOTO)

Bivši dečko Cece Ražnatović proslavio rođendan

PONOVO ZAJEDNO: Bogdan Srejović objavio zajedničku fotografiju sa proslave rođendana: Svi su naslućivali, a sada je stigla potvrda (FOTO)

Creative Couple Media

Ugostitelj Bogdan Srejović, javnosti poznatiji kao bivši dečko Cece Ražnatović već neko vreme uživa sa izabranicom Jovanom Ljubisavljević, voditeljkom i bivšom učesnicom jednog rijaliti programa u kojem je javno ostavila tadašnjeg dečka Luku kako bi otpočela romansu sa Stefanom Karićem. I ta priča neslavno je završena, a atraktivna brineta sreću je pronašla pored Bogdana od kojeg se gotovo i ne odvaja.

Iako su u početku demantovali navode da su zajedno, par je nedavno odlučio da se ne krije, a sada su u jednom prestoničkom restoranu proslavili njegov 40. rođendan gde su naočigled svih razmenjivali nežnosti.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Cece? Nova devojka Bogdana Srejovića je plava i mnogo mlađa, konačno je objavio prvu zajedničku fotku

Instagram printscreen

 

Naime, bivša učesnica rijalitija na svom "Instagramu" podelila je fotografiju na kojoj se grli i strasno ljubi sa Srejovićem, a sve oko njih odisalo je luksuzom.

Tu su bili vatrometi, skupoceni šampanjac, bogata trpeza i raskošna torta, a najviše pažnje privukli su osmesi na njihovim licima koji su jasni pokazatelj da uživaju u ljubavi.

Pročitajte: Gde Ceca prođe, tu trava više ne raste - Pogledajte šta se desilo sa Bogdanom Srejovićem (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - otkrila je Jovana nedavno za „Republiku“ i sve češće na Instagramu počela da objavljuje zajedničke trenutke, pa ni romantična čestitka povodom njegovog divnog dana nije izostala.

- Ti znaš sve - napisala je Bogdanova draga uz srca i poželela mu najlepše želje.

Pročitajte: Napokon ju je zaboravio! Šest meseci od raskida sa Cecom Bogdan Srejović u zagrljaju OVE poznate voditeljke (FOTO)

Instagram printscreen

 

Inače, bivši dečko Cece Ražnatović ima ćerku sa bivšom manekenkom Zoranom Tasovac, koja je u srećnoj vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. On je nedavno, kako mediji pišu i svoju naslednicu upoznao sa sadašnjom izabranicom Jovanom.

Komentari (0)

Loading