Celebrity News

Trošna kuća u selu pored Požarevca, srce će vam stati kad vidite na šta liče zidovi: Ovde je odrasla Ana Nikolić (FOTO)

Dom Ane Nikolić nekada je bio ovde

Trošna kuća u selu pored Požarevca, srce će vam stati kad vidite na šta liče zidovi: Ovde je odrasla Ana Nikolić (FOTO)

Dom Ane Nikolić nalazi se u luksuznom delu naše prestonice i oaza je mira pevačice u kojoj sa svojom ćerkicom Tarom ona uživa. Da je savršeno je i sa puno ljubavi uređen imali smo prilike u više navrata da se uverimo putem njenog "Instagrama", međutim mnogi nisu imali prilike da vide kako izgleda njena rodna kuća nadomak Paraćina.

 

Instagram

 

 

Pevačica je naime, odrasla u selu Donja Mutnica, a zahvaljujući fotki koje kruže društvenim mrežama saznali smo kako porodična kuća pop zvezde izgleda.

Iza zelene kapije i kršnog zidića nalazi se dom Ane Nikolić, tačnije kuća gde su živeli njeni baka i deka u kojoj je provela dobar deo detinjstva.

Pročitajte: Zavirite u luksuzni stan Ane Nikolić - Najlepši kutak je soba male Tare (FOTO)

Nekada pod konac sređeno dvorište sada je zapušteno, a zatvoreni prozori i spuštene roletne otkrivaju da ovde više nikog nema.

Nekada se iz dvorišta čula dečija graja i smeh, a sada je okučnica zarasla u korov jer prosto nema ko da je održava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Kuća je zarasla. Niko ne vodi računa. Žao mi je što je to tako. Njen brat Marko slabo dolazi, oni su pre ovu kuću održavali, ali sada već par meseci niko ne vodi o njoj računa - ispričala je jedna rođaka za "Blic" pa dodala:

Pročitajte: Loša estetska operacija ili povreda? Ana Nikolić pokazala lice puno ožiljaka, svi su zabrinuti! Pogledajte fotke

- Nikog nije ovlastila da joj sređuje dvorište. Žao mi je što joj niko od porodice ne pomogne. Dok je brat bio tu, držao je sve pod kontrolom. Ana je fino dete. Šta se desilo... Žao mi je, volim je kao svoje dete i svi je pamte kao finu devojčicu. Često dolazi ovde na očev grob - rekla je rođaka dok je komšinica prokomentarisala Anin nedavni odlazak u rodno mesto.

 

Instagram

 

 

- Ja je nisam videla. Ali su mi rekli da je dolazila. Ona češće dolazi i posećuje očev grob, nego njen brat Marko - ispričala je komšinica koja živi preko puta pevačicine rodne kuće koju po navodima medija pevačica planira da renovira i adaptira kako bi se, kada ovde dođe, osećala što lagodnije.

 

Komentari (0)

Loading