Celebrity News

Loša estetska operacija ili povreda? Ana Nikolić pokazala lice puno ožiljaka, svi su zabrinuti! Pogledajte fotke

Izgled Ane Nikolić naišao je na brojne reakcije

Loša estetska operacija ili povreda? Ana Nikolić pokazala lice puno ožiljaka, svi su zabrinuti! Pogledajte fotke

Pop pevačica Ana Nikolić otkako je kročila na muzičku scenu ne prestaje da intrigira javnost bilo svojom pesmama, nastupima, privatnim životom ili uopšte pojavom i drastičnim transformacijama koje su u njenom slučaju česte. Tema koja izaziva reakcije i koja je jedna od komentarisanijih na društvenim mrežama svakako je izgled Ane Nikolić koji je i ovog puta šokirao javnost.

Naime, iako se na neko vreme povukla iz javnosti, pevačica se oglasila za medije povodom tragične smrti sina Marine Tucaković, tekstopisca Milana Radulovića Laće sa kojim je negovala blizak prijateljski odnos, te svoje emocije podelila u intervjuu za jednu televiziju. 

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo - Ana Nikolić objavila SREĆNE VESTI, Tara dobija pojačanje (FOTO)

printscreen

 

Budući da veliku pažnju javnosti privlači svakim potezom i u svakom pogledu, očekivano je i sada izbila u prvi plan kada je vidno potrešena i uznemirena stala ispred kamere, a izgled Ane Nikolić ovog puta je izazvao različite reakcije.

Pročitajte: Zagrljaj i neopisive emocije! Ana i Rasta PONOVO ZAJEDNO, mala Tara je najsrećnija! Pogledajte fotke

printscreen

 

Potpuno slomljena zbog pomenutog tragičnog događaja,vidno rastrojena i ispijena, Ana je svojom pojavom izazvala podeljene komentare na društvenim mrežama i dok njeni verni fanovi u superlativu komentarišu svako njeno javno izlaganje i izgled, mnogi su zabrinuti najnovijim njenim izdanjem komentarišući da od one izazovne "devojke od čokolade" nije ostalo ni traga.  

Pročitajte:Nakon snimka koji je potresao javnost - Blizak saradnik Ane Nikolić - NEMOGUĆE JE POMOĆI JOJ (FOTO)

printscreen

 

Ono što je svima takođe zapalo za oko jesu brojni ožiljci na Aninom licu te se mnogi pitaju šta se desilo sa pevačicom koja je svojevremeno blistala u punom sjaju.

Pročitajte: Problemi sa Tarom! Ana Nikolić otkrila sa kojom NEVOLJOM se susrela u odgajanju ćerke

printscreen

 

Komentari (0)

Loading