Celebrity News

Od svih BAŠ ONA: Isidora Bjelica bi se rasplakala kad bi videla koga ženi njen sin Lav! Pogledajte prve zajedničke fotografije

Devojka Lava Pajkića njegova je srodna duša

Od svih BAŠ ONA: Isidora Bjelica bi se rasplakala kad bi videla koga ženi njen sin Lav! Pogledajte prve zajedničke fotografije

Boško Karanović

Devojka Lava Pajkića, prelepa Lea Nale ukrala je srce političara kojem nije dugo vremena trebalo da oseti kako je upravo ona ta sa kojom ostatak života želi da provede.

Naime, sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića nedugo nakon otpočinjanja veze i zbližavanja upitao je buduću doktorku da otpočnu zajednički život, a njihova romansa je nedavno doživela vrhunac.

 

Boško Karanović

 

 

Na Vidovdan ju je zaprosio, a devojka Lava Pajkića potvrdmo je odgovorila. Vrlo emotivno veče, na "njihovom" mestu, novo je poglavlje ove ljubavne bajke, a uz prelepi verenički prsten, Lav je organizovao i spektakularni vatromet. Zato nam Lea kaže da će ovaj dan pamtiti kao najlepši u životu. 

 

Boško Karanović

 

 

STORY : Zašto ste odlučili da Leu zaprosite baš na Vidovdan? Ima li neke simbolike u tome?

LAV PAJKIĆ: Ima dosta simbolike, osim, naravno, što je Vidovdan jedan od najznačajnijih dana za naš narod i što je od krucijalnog patriotskog značaja, postoji izreka da se na Vidovdan sve najbolje vidi - hteo sam da joj poručim da ja jasno vidim našu zajedničku budućnost! Pored svega toga, zaljubljenik sam u naše Kosovo i Metohiju, što mi je inspirisalo takođe da izaberem ovaj dan, nadam se da ćemo Lea i ja uskoro ponovo obići naše prelepe manastire.

 

Boško Karanović

 

 

Da li je Lea znala da će se desiti veridba, jeste li joj davali neke naznake?

L. P. : Krišom sam kupio prsten mesec dana pre veridbe i trudio sam se da ne dajem nikakve naznake jer sam hteo da to bude pravo iznenađenje, iako je bio pritisak veliki kako se bližio taj dan.

LEA NALE: Nisam ni na sekund posumnjala, bio je vrlo vešt u skrivanju i prstena i namera, do poslednjeg trenutka nisam to očekivala.

 

 

Boško Karanović

 

 

Kako je Lea reagovala? Da li je bilo emotivno?

L. P. : Bila je veoma iznenađena i tek posle nekoliko sekundi shvatila je šta se dešava, ali pre svega se jako štrecnula kada je prvi vatromet zapucao. Posle toga se rasplakala od sreće, a pošto je rekla "da" - moram da priznam da sam i ja.

L. N. : Bio je to zaista jedan od najlepših trenutaka u mom životu, koji ću zauvek pamtiti. Bilo je vrlo emotivno, romantično i posebno, pogotovo što se desilo na ,,našem” mestu, gde je sve i počelo. 

 

Boško Karanović

 

 

Kada ste rekli najbližima za veridbu i da li su neki od njih znali šta planirate?

L. P. : Znali su i čak su mi pomogli oko izbora prstena, jer priznajem, kao muškarac, nisam bio najtalentovaniji za to, pa sam morao da tražim savete od ženske strane porodice i prijatelja.

Da li dugo živite zajedno i kako vam to prija?

L. N. : Živimo dovoljno dugo zajedno i shvatili smo da se sjajno slažemo. Ljudi uvek kažu da je to dobar test kako će se parovi uklopiti, a oboje mislimo da smo ga položili. 

 

Boško Karanović

 

 

Čime se Lea bavi? 

L. P. : Lea bi uskoro trebalo da brani diplomski rad na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, izuzetno je posvećena studijama i veoma sam ponosan na nju, jer završiti medicinu je ogromna stvar koja zahteva odricanje i žrtve. Posebno cenim što je to plemenita struka i naši medicinski radnici su zaista heroji. 

 

Boško Karanović

 

 

Po čemu ste slični, a po čemu različiti? Koje su vam omiljene zajedničke aktivnosti?

L. P. : Imamo izuzetno slične navike, poglede na život, i što je najbitnije - iste vrednosti. Ne možemo da nađemo konkretne razlike, mada i kada bismo ih našli, ne mislim da je to nešto loše. Trudimo se da što više stvari radimo zajedno, od odlaska u prodavnicu do izlaska u bioskop ili pozorište. Najviše volimo vikendom, ako smo u mogućnosti, da obilazimo Srbiju, jer ima prelepih mesta, a nama je zabavno da istražujemo.

 

 

Komentari (0)

Loading