Celebrity News

Dejan Pantelić nakon napuštanja televizije KONAČNO u javnosti! Fotografija sve rasplakala: Evo kako sada izgleda

Dejan Pantelić nakon napuštanja televizije i dalje je u fokusu

Dejan Pantelić nakon napuštanja televizije KONAČNO u javnosti! Fotografija sve rasplakala: Evo kako sada izgleda

Evo kako izgleda Dejan Pantelić nakon napuštanja televizije.

Višedecenijska televizijska karijera svrstala je Dekija Pantelića među najcenjenije i od strane gledalaca najvojenije voditelje, a posebno su svi sa pažnjom gledali emisiju "150 minuta" u kojoj je nekoliko sezona pričao o svim aktuelnostima.

TV Prva printscreen

 

 

Profesionalizmom, elokventnošću i nadasve vedrim duhom držao je pažnju brojne publike i doslovno prikivao uz male ekrane i svi su sa nestrpljenjem iščekivali novu emisiju, pa ne čudi što je kod mnogih usledio pravi šok kada je u istoj on odlučio da se od javnog nastupa oprosti.

Pročitajte: Da ti srce stane - Deki Pantelić objavio prvu fotografiju posle odlaska sa televizije zbog TEŠKE BOLESTI, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Popularni voditelj, naime, početkom godine stavio je tačku na televizijsku karijeru, te otkrio da će se baviti drugim poslovima na televiziji i da ne ide u penziju već da želi svoje znanje da prenese mlađim kolegama.

Ovaj potez i napuštanje voditeljskog posla Pantelić je prvobitno najavio na društvenim mrežama.

 - Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje ‘polovan’. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije. Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - napisao je voditelj tom prilikom, a javno je pričao i o tome kako se borio sa opakom bolešću, kancerom krajnika.

 

Printscreen Prva Tv

 

 

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu.

- Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza - rekao je i dodao:

 

Petar Đorđević

 

 

- S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - otvoreno je priznao.

Pročitajte: Porodica Dekija Pantelića nema mira - Voditelj u bolnici, svi se mole za njega

Budući da se Dejan Pantelić nakon napuštanja televizije ne pojavljuje često u javnosti, mnoge interesuje kako on izgleda nakon svih izazova, nimalo lakih, kroz koje je prošao, a u to smo imali prilike da se uverimo putem društvenih mreža i zaključimo da izgleda veoma zadovoljno i ispunjeno.

 

Instagram

 

 

Najnovija fotografja popularnog voditelja na kojoj pozira u društvu obožavateljke koja je za njega imala samo reči hvale, otkriva da osim što je izgubio na težini, Dekijev izgled nije narušen niti drastičnije izmenjen, te da je po svemu sudeći njegovo zdravstveno stanje stabilno što je obrdovalo sve njegove poštovaoce.

Dejan Pantelić nakon napuštanja televizije očito uživa, a posle svega on je pronašao motiv da pomogne svima koji su se, nažalost, našli u “njegovim cipelama” i koji su morali da se bore da opstanu.

 

Komentari (0)

Loading