Celebrity News

Izdala me je i UNIŠTILA našu porodicu: Pogledajte kako izgleda prva supruga Branislava Lečića i sa kim je PREVARILA slavnog glumca (FOTO)

Prva supruga Branislava Lečića nikad nije htela da se eksponira

Izdala me je i UNIŠTILA našu porodicu: Pogledajte kako izgleda prva supruga Branislava Lečića i sa kim je PREVARILA slavnog glumca (FOTO)

Prva supruga Branislava Lečića nikad nije htela da se eksponira

Branislav Lečić je proveo 13 godina u braku sa svojom prvom suprugom Ivanom Vujadinović. Porodična idila u kojoj su rasla njihova deca Ana i Ivan prekinuta je 2007., jer je Ivana, kako se tada pisalo, imala aferu.

 

Ata Images

 

O Ivani se ne zna mnogo, jer je svoju privatnost čuvala i tokom i nakon braka sa čuvenim glumcem, ali govorkanja o aferi i danas intrigiraju javnost. Iako se ovaj par nije oglašao kada se priča prvi put proširila gradom, glumac je u nekom trenutku potvrdio zašto je došlo do kraha braka i pričao o njenoj preljubi.

Pročitajte: Može da joj bude sin, pravi klinac - Ovo je muškarac sa kojim je supruga PREVARILA Branislava Lečića i rasturila im brak

 

"To je tačno. Ali što se lepo kaže, kako možeš biti jak ako ne priznaš svoju slabost? Kako možeš biti pobednik, ako nisi sposoban da konstatuješ poraz? A život je čudo, ima stalno nove tokove. Kao i u prirodi: smenjuju se noć i dan, plima i oseka, toplo i hladno. Ako se zadržiš u porazu, gotov si: ali ako ti je on stimulans, pokretačka sila za novu pobedu, onda si na konju.

- Dovoljno sam muško da sve to izdržim! Ne strahujem za svoju muževnost. Siguran sam u sebe kao mentalno, duhovno i seksualno biće, iako me je voljena žena, kraljica mog života, koja mi je podarila trinaest godina sreće i dvoje veličanstvene dece, izdala. To je mnogo dublje od prevare. Ona je izneverila naš zajednički projekat koji se zove porodica", govorio je svojevremeno u intervjuu za magazin Fejm Branislav Lečić.

 

Instagram

 

Godinu dana nakon razvoda Lečić je upoznao preko trideset godina mlađu voditeljku Ninu Radulović sa kojom je kasnije stao na ludi kamen. Razveli su se nakon sedam godina, a tokom njihove veze rodio se sin Lav.

Lečić danas uživa sa devojkom Jelenom, koja ima 37 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija.

Pročitajte: Na desnoj ruci Nine Radulović zasijao dijamantski prsten! Voditeljka presrećna, izabranik joj je nestvarno zgodan (FOTO)



Ivana, sa druge strane, udala se za deceniju i po mlađeg partnera i dobila je još tri ćerke.

 

Mirko Tabašević

 

 

 

Komentari (0)

Loading