Celebrity News

Na desnoj ruci Nine Radulović zasijao dijamantski prsten! Voditeljka presrećna, izabranik joj je nestvarno zgodan (FOTO)

Nina Radulović se verila tema je današnjih medija

Na desnoj ruci Nine Radulović zasijao dijamantski prsten! Voditeljka presrećna, izabranik joj je nestvarno zgodan (FOTO)

Nakon razvoda od Branislava Lečića, Nina Radulović uplovila je u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem i to je nešto o čemu je čitava javnost mesecima govorila. Svi su bili upoznati i sa razlozima raskida sportiste i voditeljke, koja je nedugo po okončanju romanse donela važnu odluku a tiče se njene privatnosti. Budući da su kolege tokom razvoda, pa i posle nakon raskida veze sa Krajinovićem bile nemilosrdne prema Nini, da se mnogo zalazilo u delove njene intime, koje ona u tom momentu nije bila spremna da podeli, zbog čega je bila tužna i ranjiva, nije bilo iznenađujuće kada je poželela da ubuduće emotivne partnere ne izlaže pogledima publike. Sa kim se zabavlja, putuje, ko se naziva očuhom njenog i Lekinog sina Lava zadržala je za sebe, međutim, jedan detalj joj se nedavno omakao zbog čega je ponovo, po ko zna koji put ona postala zvezda tabloida. Nina Radulović se verila naslov je koji  kruži medijima i izaziva veliku pažnju, a sve zbog toga što naciju vrlo intirgira sa kim je Lekina bivša pristala da podeli život.

Pročitajte: Ko još voli maćehu, pa još BIVŠU! Otkriveni detalji odnosa Nine Radulović i Lečićeve ćerke Ane (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Zaključak Nina Radulović se verila izrodio se na osnovu jedne fotografije, koju je voditeljka objavila na svom "Instagramu". Na slici u prvi plan dolazi prsten, po svoj prilici dijamantski. Do njega su poređana još dva, ipak taj jedan se posebno istakao i stvorio temelje za priče o veridbi

Pročitajte: Modni duel: Nina Radulović i Bojana Barović poludele za njom, haljina kojoj nakit samo smeta (foto)

Instagram

 

Još uvek se čeka potvrda Radulovićeve, koja će ako je sve gore navedeno istina, vođena iskustvom, najverovatnije skriti i datum svog venčanja.

Poklon fotografije koje svedoče velikoj ljubavi Nine Radulović i Branislava Lečića

 

 

Komentari (0)

Loading