Celebrity News

Može da joj bude sin, pravi klinac: Ovo je muškarac sa kojim je supruga PREVARILA Branislava Lečića i rasturila im brak

Branislav Lečić prevaren - vest koja je šokirala domaću javnost

Može da joj bude sin, pravi klinac: Ovo je muškarac sa kojim je supruga PREVARILA Branislava Lečića i rasturila im brak

Ata Images

Ljubavni život Branislava Lečića godinama intrigira domaću javnost. Brak sa tri decenije mlađom voditeljkom Ninom Radulović svojevremeno je podigao veliku prašinu, a dosta se pisalo i o njegovoj prvoj supruzi. Naime, Leka je 13. godina proveo sa Ivanom Vujadinović koja mu je podarila dvoje dece - ćerku Anu i sina Ivana. Ipak, ljubav nije potrajala te je par okončao brak 2007. godine. 

Pročitajte: Afere su ga uništile, pravi je DEDA LEKA - Branislav Lečić uslikan posle šest meseci, bela kosa i brada, oronulo lice zabrinuli javnost(FOTO)

Branislav Lečić prevaren vest je koju su u to vreme preneli svi domaći mediji. Iako se glumac ni njegova tadašnja izabranica ovim povodom nisu javno oglašavali, šuškalo se da je Ivana zamenila glumca sa 15 godina mlađim stjuartom. Nakon razvoda, Leka je vrlo brzo otpočeo romansu sa Ninom Radulović, a Ivana je rodila troje dece svom mlađem izabraniku.

Ivana Vujadinović i njen partner sada imaju tri ćerke, a prva žena Branislava Lečića, rodila je peto dete u petoj deceniji, što je svojevremeno njena ćerka Ana Lečić objavila na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading