Celebrity News

Sloboda Mićalović se skinula u kupaći: Konačno i nju da vidimo na plaži, zbog gornjeg dela PODELJENI KOMENTARI (FOTO)

Kupaći Slobode Mićalović sjajno joj pristaje

Sloboda Mićalović se skinula u kupaći: Konačno i nju da vidimo na plaži, zbog gornjeg dela PODELJENI KOMENTARI (FOTO)

Nebojša Babić

Kupaći Slobode Mićalović sjajno joj pristaje

Nije tajna da je Sloboda Mićalović negovana žena koja odiše lepotom ali i sjajnim modnim stilom. Od prelepih haljina do jednostavnih a prefinjenih autfita, naša glumica zaista ostavi neverovatan utisak gde god da se pojavi.

ATA Images

 

 

Ali Sloboda svoj stil ne ograničava samo na dnevne i večernje autfite, već želi i da i na plaži izgleda kao apsolutna boginja stila. Prelepa glumica počasti svoje pratioce na Instagramu trenucima iz svog života, a obožavaoci se posebno raduju u letnjem periodu, jer Slobodu možemo da vidimo i u kupaćem kostimu.

 

Jovanka Bojković

 
 

Lepa Boba trenutno je na odmoru sa suprugom Vojinom Ćetkovićem, i izbacuje fotografije u kojima je u najopuštenijim izdanjima. Sudeći po njenom profilu glumica je spakovala više kupaćih kostima, različitih boja i dezena, tako da smo je mogli videti i u jednodelnim kupaćim, ali i u bikiniju.

Pročitajte: Haljina Slobode Mićalović savršeno ističe kukove i sakriva višak - Kako ovog leta biti dama za malo novca, ovo je trik (FOTO)



Crni kupaći sigurno nije prvi izbor mnogim damama, ali Slobodi fenomenalno stoji i sigurno će inspirisati mnoge da se opredele i za ovu neuobičajenu boju za vrele dane.

 

Instagram

 

Iako na poslednjoj objavi leškari na plaži i upija sunčeve zrake, Boba i Vojin viđeni su kako voze skutere na vodi, ili na daskama za surfovanje, tako da se može reći da vole i malo aktivniji odmor.

Pročitajte: Čarobno dvorište i pogled od milion dolara - Ovo je luksuzna vikendica Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

 

Dok se druge poznate ličnosti opredeljuju za egzotične i luksuzne destinacije, ovaj glumački par uživa na primorju i pokazuje da vam nije mnogo potrebno da biste napunili baterije za naredne mesece.

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading