Moda

Neda Ukraden se u 72. godini skinula u dekoltirani mini kupaći, prolaznici zinuli! Ovde nema Fotošopa i sada je sve jasno (FOTO)

Kupaći Nede Ukraden devojke obožavaju.

Neda Ukraden se u 72. godini skinula u dekoltirani mini kupaći, prolaznici zinuli! Ovde nema Fotošopa i sada je sve jasno (FOTO)

Kupaći Nede Ukraden tema je svih poratala.

Svojom raskošnom lepotom i izvajanom figurom Neda Ukraden pre više od 40 godina očarala je muzički svet, tačnije estradu a zatim i publiku. Pesma "Zora je" pozicionirala je mladu pevačicu u sam vrh popularnosti, a osim o njenim glasovnim sposobnostima svi su tada najpre govorili o njenom izgledu. 

Pročitajte: Da li biste vi ovako smeli na ulicu? Neda Ukraden u najkraćem šorstu IKADA, pogledajte kako joj izgledaju noge i butine (FOTO)

Ni dan-danas na tom polju ništa se nije mnogo promenilo. Istina je da Neda niže hit za hitom, ipak svima je nekako zanimljivije da govore o njenoj nezi, mladolikom izgledu, uskim haljinama, a tokom letnjih, vrelih dana  kupaći kostim Nede Ukraden najčešća je tema medija.

Nebojša Nišić

 

Poznato je da estradna umetnica ima kuću na crnogorskom primorju, kao i da svake godine ona dole odlazi i po tri, četiri meseca se ne vraća u Beograd. Iz malog primorskog mesta u Boki ona ide i na nastupe, a tokom boravka na primorju zet, ćerka i unuci prave joj društvo.

Pročitajte: OSUŠILA SE Neda Ukraden! Pogledajte kako izgleda sa 15 kilograma manje, pokazala novu figuru u Bugarskoj i svi su šokirani (FOTO)

Tada Neda voli da se potpuno opusti, kuva omiljena jela, posećuje komšiluk ipak svoj izgled ne zapušta. Iako se dešava da po dva, tri dana ona ne ode na plažu uvek je u atraktivnom kupaćem kostimu i ogrtaču, dok joj je šešir obavezan aksesoar.

Paparaco lov printscreen

 

 

Obožava Neda da se svojim Instagram prartiocima javi iz Crne Gore, a otkako je pre par meseci ona renovirala roditeljsku kuću u Hrvatskoj, sve češće se na njenom profilu mogu videti i fotografije iz Imotskog.

Pročitajte: Nema laži, nema prevare: Neda Ukraden na plaži, ovako izgleda jedna 73-godišnjakinja (foto)

Najnovija fotografija nastala na rubu bazena renovirane vile privukla je veliku pažnju javnosti, ali ne toliko zbog uređenja same kuće i luksunog bazena sa predivnim pogledom, koliko zbog pevačicinog modnog izbora.

Instagram

 

 

Kupaći Nede Ukraden pink boje, sa karnerima na grudima i šešir iste nijanse vrlo su se dopali Instagramerkama koje su komentarisale da pevačica u osmoj deceniji izgleda kao avion.

 

 

 

Komentari (0)

Loading