Celebrity News

Srđane, ODAKLE TI IDEJA? Jelena Đoković smrtno uvređena postupkom svekra, saopštila je i Noletu! Evo šta joj je uradio

Jelena Đoković šokirana izjavom

Srđane, ODAKLE TI IDEJA? Jelena Đoković smrtno uvređena postupkom svekra, saopštila je i Noletu! Evo šta joj je uradio

Profimedia

Jelena Đoković šokirana izjavom

O navodnim sukobima između roditelja Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene piše se već godinama unazad, ali tvrdnje o njihovom narušenom odnosu nikada nisu potvrđene. Naprotiv, s vremena na vreme pojave se fotografije koje demantuju tračeve, ali isto toliko često imamo prilike da čujemo o navodnim razdorima unutar porodice Đoković.

Profimedia

 

Novak Đoković ušao je već u neke godine kada mora da razmišlja kada će da okonča svoju blistavu karijeru. Uveliko se spekuliše gde će Nole zajedno sa Jelenom i decom Stefanom i Tarom živeti nakon što ode u penziju, a opcija je, za sada, pregršt.

Pročitajte: Tajni planovi Novaka Đokovića - Napustio Žabljak bez Jelene, evo ko mu pravi društvo na plaži



Nekretnina koje je Nole kupovao godinama unazad ima po celom svetu. Od vile u Marbelji, preko stana u Monaku, do tri nekretnine u Americi od koja su dva na Menhetnu, on i Jeca morati dobro da razmisle kada se budu opredeljivali za primarnu adresu stanovanja.

 

Clive Brunskill/Getty Images

 

Sportista je kupio i penthaus u Beogradu, a prema rečima njegovog oca Srđana, izbor našeg teniskog asa nakon penzije biće njegov rodni grad. Izjave o preseljenju u Beograd navodno nisu prijali Jeleni.

Pročitajte: Za tvoje roditelje ovde NEMA MESTA: Evo kako se Dijana i Srđan ponašaju prema Jeleninim ocu i majci, isplivale užasne porodične tajne



Srđan je svojevremeno tokom televizijskog gostovanja izjavio da ona  i Novak s porodicom uskoro planiraju da se presele u Srbiju, što se navodno Jeleni nije baš svidelo. Spekuliše se da je ona već bila iznervirana zbog izjava Dijane Đoković da je ne podržava što se tiče ishrane, kao i zbog konstatacije da se Novak prebrzo oženio, te je Srđanova izjava bila samo kap koja je prelila čašu.

 

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Kako se navodi, Jelena nije spremna da se vrati u Beograd još uvek, a kako nijedna odluka u njihovoj kući ne može da se donese bez zajedničkog dogovora, teško je da ćemo videti Đokoviće u našem glavnom gradu u nekom narednom periodu.

 

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading