Celebrity News

Za tvoje roditelje ovde NEMA MESTA: Evo kako se Dijana i Srđan ponašaju prema Jeleninim ocu i majci, isplivale užasne porodične tajne

Roditelji Jelene Đoković ne eksponiraju se u javnosti

Za tvoje roditelje ovde NEMA MESTA: Evo kako se Dijana i Srđan ponašaju prema Jeleninim ocu i majci, isplivale užasne porodične tajne

getty

Dijanu i Srđana Đokovića u javnosti veoma često imamo prilike da vidimo, dok to nije slučaj i kada su u pitanju roditelji Jelene Đoković o kojima se gotovo ništa i ne zna.

 

Iako je u više navrata isticala da bez podrške najbližih ne bi uspela, Noletova supruga nikada nije previše detaljisala o ocu Miomiru i majci Veri koji smatraju da im mesto nije u medijima, a njihovu odluku članovi porodice Đoković poštuju, pa je tako i njihovih fotografija veoma malo.

 

 

 

Poznata ćerka ne deli na "Instagramu" fotke osoba koje su je podizale i usadile u nju tradicionalne porodične vrednosti, čak ih retko pominje i u intervjuima, pa je jasno da su roditelji Jelene Đoković striktni u odluci oko publiciteta i stava da se o njima u medijima ne raspreda.

 

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući roditelje, najviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - ispričala je Jelena jednom na ovu temu, pa naglasila da je svemu tome doprineo njen tata.

 

- Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju - govorila je supruga našeg najboljeg tenisera.

 

Profimedia

 

 

Što se tiče njihovog stava da ostanu u senci medija iako im je zet upravo Novak, Jelena ih podržava. Njima je jedino bitno da su ona i njena sestra žive, zdrave i srećne, a kako je u jednom intervjuu istakla Jelena, tome sigurno ne bi dodatno doprinelo njihovo eksponiranje u medijima sa zetom i njegovim roditeljima.

 

Pročitajte: INCIDENT na Novakovom meču! Lepotica srpskog porekla KOJU SVI ZNATE se pojavila i URADILA OVO, Jelenina ljubomora je opravdana (FOTO)

 

Štaviše, Miomir i Vera, roditelji Jelene Đoković, maksimalno izbegavaju okupljanja na kojima ima medija, izabrali su da žive mirno i povučeno i ne odstupaju od svog stava.

 

Komentari (3)

Loading
Ana

22:35 07.07.2023

A sta tò Jelena radi ,a da jo nista nije palo sa neba.Ako je nekome sve palo sa neba,onda je to ona.Sedi kući,podiže decu,ima dadilja i kućne pomocnice.Ima sve što poželi.Namucila se u mladosti zabavljaju i se sa teniserima.Znala je da je u tenisu novac.A majku ne eksponata,jer ju je mnogo ljudi napali jer joj majka podiže mini hidroelektrane,a ćerka se kao bori za životnu sredinu.Opasna Jelena.Odvela bi te na izvor,a vodu ti ne bi dala

Nebojša

09:47 08.07.2023

Pa logicno da ne bude u medijima jer je njena mama vec bila i izazvala revolt naroda zbog silnih mini hidrocentrala koje je napravila i nacina kako je dosla.do toga.Susta suprotnost od Đokovića koji su sve stekli bez privilegija, bez korupcije i iskljucivo svojim radom, znojem, rizikovanjem svega sto su imali. Dva sveta razlicita

Ema

16:41 08.07.2023

Realno, ko su oni da sede u lozi... ni hleb jeli, ni hleb mirisali. Sta je tu uzasna tajna?!!!!