Celebrity News

Marko i Jovana Mišković uslikani posle nekoliko meseci: Pogledajte gde i kako letuju, a njena haljina je san snova (FOTO)

Marko i Jovana Mišković uživaju u odmoru

Marko i Jovana Mišković uslikani posle nekoliko meseci: Pogledajte gde i kako letuju, a njena haljina je san snova (FOTO)

Marko i Jovana Mišković, uprkos činjenici da su pripadnici jedne od najimućnijih porodica na Balkanu, žive skromno i povučeno. Naslednik biznismena Miroslava Miškovića i njegova supruga ipak su često tema medija, a posebno se komentarišu Jovanini asesoari i autfiti.

 

Ata Images

 

 

Kako je došlo vreme letovanja i poznate ličnosti objavljuju fotke sa svojih putovanja, svi su čekali gde će otputovati Marko i talentovana Jovana.

Pročitajte: Tri generacije MIŠKOVIĆA - Fotografija otkriva PRAVE odnose u najbogatijoj srpskoj porodici



Par je odlučio da ostane u regionu i skoknuli su do hrvatskog primorja. Miškovići su otišli na Šoltu nedaleko Splita, popularno ostrvo čiji su kapaciteti popunjeni čitave sezone. Pevačica je objavila fotografiju sa jednog javnog događaja i ponovo pokazala neprikosnoveni modni stil.

 

Instagram

 

 

Jovana je za ovu priliku ponela usku haljinu cvetnog motiva zanimljive draperije na torzu. Jedinstveno, prikladno, i odiše tihim luksuzom. Marko se, sa druge strane, nije baš uklopio uz svoju izabranicu, tako da je on imao malo opušteniji pristup oblačenju – farmerke, teksas jakna, obična pamučna majica. 

 

Boško Karanović

 

 

 

Komentari (1)

Loading