Celebrity News

Jelena Kostov je bila sa mojim ocem: Sin OVOG poznatog biznismena otkrio istinu o pevačici, pogledajte fotografije od kojih ćete zanemeti

Jelena Kostov i Radoslav Savatić Kene imali su buran odnos

Jelena Kostov je bila sa mojim ocem: Sin OVOG poznatog biznismena otkrio istinu o pevačici, pogledajte fotografije od kojih ćete zanemeti

Jelena Kostov i Radoslav Savatijević Kene imali su buran odnos

Veza pevačice Jelene Kostov i biznismena Radosava Savatijevića Keneta intrigira javnost i nakon njegove smrti 2020. godine. Razlika između njih dvoje bila je nešto više od dve decenije, ali to je bio njihov najmanji problem. Kene je u nekom trenutku morao da bude u kućnom pritvoru, što je ometalo dinamiku u vezi.

Instagram

 

Jelena je navodno bila toliko nezadovoljna kako se odnos odvija u tim uslovima, te je odlučila da ga ostavi i vrati mu skupocene poklone kojima ju je biznismen obasipao. Iako ga je redovno posećivala i trudila se da izglade odnos, pritisak je ipak bio jak za tadašnju 27-godišnjakinju. Jednog dana se pojavila sa poklonjenim stvarima, između ostalog, ključevima luksuznog audija.

Pročitajte: Jelena Kostov - Želim sve ružno da ostavim iza sebe

 

- Kada ga je pevačica posetila u njegovom domu, gde se nalazi u kućnom pritvoru, Savatijević nije hteo da primi ni ključeve od „audija“ niti stvari koje joj je svojevremeno poklonio uz komentar da ih baci u kontejner, što Jelena nije htela da učini. S obzirom na to da Kene nije želeo stvari nazad, ona ga ovog puta nije poslušala, već je ključeve i stvari ostavila kod njega, pozdravila se i otišla – svojevremeno je tvrdio izvor „Blica“, i dodao:

 

Facebook

 
 

- Savatijević nije mogao da oprosti Jeleni, koja ga se javno odrekla kada su ga uhapsili na bugarskoj granici, kada ju je vodio na tezgu. Priča se da su njih dvoje pre njegovog hapšenja živeli nekoliko meseci pod istim krovom u vanbračnoj zajednici. Međutim, posle se sve promenilo i Jelena je počela sve više da se distancira od njega, da bi na kraju vraćanjem poklona rešila da stavi tačku na prošlost.


Nekoliko godina kasnije, tačnije 2020., Kene je preminuo u snu, a Jelena se srećno udala i izgradila porodicu sa drugim čovekom. Kada su svojevremeno Aleksandra Savatijevića, sina biznismena, upitali o odnosu oca i Zvezde Granda, on je samo kratko prokomentarisao:

Pročitajte: Muž Jelene Kostov je opasni žandarm - Konačno su uslikani zajedno, sada je jasno zašto ga je godinama krila (FOTO)


- Moraćete mog oca da pitate o Jeleni. Oni se jesu viđali i ona jeste dolazila kod nas kući, ali ja ne mogu o tome da pričam, pitajte mog oca.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading