Celebrity News

Jelena Kostov: Želim sve ružno da ostavim iza sebe

Nezgoda Jelene Kostov koja se dogodila na Goliji, gde pevačica ima kuću, obeležila joj je prošlu godinu, koja je i bez toga bila teška. Pevačica se prvi put nakon nezgode oglasila

Jelena Kostov: Želim sve ružno da ostavim iza sebe

Godina koja je iza nas nije bila ni najmanje laka za pevačicu Jelenu Kostov. Osim što se borila s koronom čitava dva meseca – tek četvrti test je bio negativan, iskustvo koje je preživela opisuje kao bolno.

– Bilo je užasno teško i bolno, to su dani koji ne mogu da se opišu rečima. Boli vas svaka kost, imate prostora samo da ležite i ništa drugo. Plašila sam se da virus ne ostavi neke posledice, jer je dugo bio u mom organizmu. Znam kako sve to izgleda, dok se drugi ljudi koji ne shvataju ozbiljnost i dalje šale. Zbog toga sam jako besna. Mislim da treba da izdržimo, koliko god to trajalo, sve će proći i sve će biti normalno. Treba samo da budemo strpljivi. Ti dani, kada vas virus uhvati pod svoje, veoma su strašni – rekla je pevačica nedavno za „Pink”, a ubrzo nakon toga doživela je nezgodu na Goliji, kada je pala i tom prilikom zadobila prelom karlične kosti i iščašila nogu.

Nezgoda Jelene Kostov koja se dogodila na Goliji, gde pevačica ima kuću, obeležila joj je prošlu godinu

 

 

– Kada je pala, Jelena je kukala i plakala. Svi su se uspaničili. Odmah su je preneli u kola i odvezli u bolnicu – rekao je tada izvor blizak pevačici, a sada se i ona prvi put oglasila za „Kurir” i otkrila kako se oseća.

 

 

– Tačno je, doživela sam nezgodu. Sada sam dobro, oporavljam se... Želim sve ružno da ostavim iza sebe, ne bih detaljisala, nema potrebe za tim. Hvala vam mnogo na razumevanju – rekla je Jelena.

Komentari (0)

Loading