Celebrity News

Muž Jelene Kostov je opasni žandarm: Konačno su uslikani zajedno, sada je jasno zašto ga je godinama krila (FOTO)

Muž Jelene Kostov ne voli medijsko eksponiranje

Muž Jelene Kostov je opasni žandarm: Konačno su uslikani zajedno, sada je jasno zašto ga je godinama krila (FOTO)

Pripadnik žandarmerije Miljan Vuković, javnosti poznatiji kao muž Jelene Kostov, neko je koga javni prostor nimalo ne zanima. To što je oženio pevačicu, i te kako prisutnu u medijima, ne vidi kao razlog da bi i on bio konstantno pod lupom. Svega par puta na početku veze estradna umetnica objavila je sliku, dve sa izabranikom a s tom praksom, na njegovo urgiranje, je prestala odmah po venčanju.

Pročitajte: Sin Jelene Kostov doneo važnu odluku, pevačica i njen suprug čupaju kosu: Milija, sine, mora li tako?(FOTO)

Instagram

 

Jelena i Miljan roditelji su dvoje dece, sina Milije i ćerkice Mile, koja je na svet stigla prošle godine i ponosnim roditeljima zagrejala srce. Malenoj devojčici svi u porodici su se obradovali, a muž Jelene Kostov koji je dugo priželjkivao devojčicu i ponajviše. Mila je potpuno opčinila Miljana, ali nedovoljno da bi pristao da sa njom za javnost napravi porodične fotografije, te je to umesto njega učinila sama Jelena.

Pročitajte:Pet meseci od rođenja ćerke Jelena Kostov fanove obradovala PREDIVNIM vestima! Suprug Miljan plače od radosti, svi čestitaju (FOTO)

Instagram

 

Predivne slike osvanule su na Jeleninom profilu, a prava bujica pozitivnih komentara usledila je odmah po objavi. Jednako oduševljenje kod fanova estradne umetnice javilo se i kada je nedavno u medije dospela njena fotografija sa mužem. Istina za volju, slika je poprilično stara, desetak godina, ali tu se možda čak i najbolje vidi koliko je Miljan zapravo zgodan i ludo zaljubljen u Jelenu.

Pročitajte: Sve o čemu sam maštala je tu! Neopisiva sreća u domu Jelene Kostov, Mila i Milija su kao med FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading