Celebrity News

Jedine porodične fotografije: Ovo su dani sreće Vesne Čipčić sa mužem Sašom Alačem i decom Anjom i Ivanom, prizor koji slama srce

Brak Vesne Čipčić završio se razvodom

Jedine porodične fotografije: Ovo su dani sreće Vesne Čipčić sa mužem Sašom Alačem i decom Anjom i Ivanom, prizor koji slama srce

Brak Vesne Čipčić završio se razvodom

„Najveći kolaps u mom intimnom životu je razvod braka posle 23 godine“ – izjavila je jednom prilikom Vesna Čipčić koja je verovala da će zauvek biti sa sada bivšim mužem Aleksandrom Sašom Alačom.

Luka Šarac

 

Alač je našu poznatu glumicu ostavio posle više od dve decenije zajedničkog života, a pored same Vesne, razvod su i te kako osetila i njihova deca Anja i Ivan. Alač je potom uplovio u romansu sa ćerkom Petra Kralja, Milicom, koju je prošle godine i odveo na otar. Pre deset godina mediji su brujali o tome da je njihova ljubav tada počela kao preljuba, te da je Milica, kako su tada navodili pojedini mediji, bila kriva za kraj braka Aleksandra Alača i Vesne Čipčić.

Pročitajte: Mlada lepa kao san, venčanica kao sa filma, a mladoženja… Pogledajte ekskluzivnu fotografiju sa venčanja Vesne ČipčićČipčić se nerado seća kraha njenog braka.

„To je nešto što je ostavilo dubok trag u meni, ali čak ni ta situacija u kojoj sam se našla, nemila i izuzetno neprijatna, nije mi slomila krila i nije me onesposobila za dalji let. Tužna sam zbog dece, žao mi je, jer sve nije moralo tako, ali bože moj, nisu moja deca jedina čiji su se roditelji razveli“, rekla je svojevremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 


Retke porodične fotografije ovog para svedoče da je nekada u njihovom domu zaista carovala ljubav. Nasmejani i srećni, niko ne bi mogao da predvidi tako ružan kraj njihove priče.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Međutim, Vesna je našla ljubav nakon razvoda, i to sa Zoranom Tairovićem. Glumica nikada više posle razvoda nije komentarisala svoj ljubavni život, ali šuška se da je sa Zoranom bila čak četiri godine. Iako ni jedno ni drugo nisu tada komentarisali svoju romansu u medijima, svojevremeno ih je jedna od njegovih komšinica „raskrinkala“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 


- On je stalno pravio neka okupljanja, bilo je tu alkohola, muzike, ma svačega je bilo, valjda su umetnici takvi. Nikada nisam videla suprugu i ćerku, dolazile su ovde neke žene, ali nisam želela da guram nos u tuđa posla. Znam da je bio u emotivnoj vezi sa glumicom Vesnom Čipčić - ispričala je njegova komšinica.

 

 

Vladimir Šporčić

 

 

 

Komentari (0)

Loading