Celebrity News

Mlada lepa kao san, venčanica kao sa filma, a mladoženja… Pogledajte ekskluzivnu fotografiju sa venčanja Vesne Čipčić

Venčanje Vesne Čipčić i Aleksandra Alača bilo je skromno i intimno

Mlada lepa kao san, venčanica kao sa filma, a mladoženja… Pogledajte ekskluzivnu fotografiju sa venčanja Vesne Čipčić

Jakov Simovic

Pre više od trideset godina dogodilo se venčanje Vesne Čipčić i Aleksandra Alača. Glumački par, pred najužim krugom prijatelja i članova porodice, zavetovao se tada na večnu ljubav, nažalost niti ljubav niti brak nisu potrajali. U neko doba, pre više od jedne decenije, supružnici koji su važili za vrlo skladne, šokirali su javnost odlukom da se raziđu što je dramskoj umetnici vrlo teško palo. Odbijala je tada Vesna da govori za medije, utehu je pronašla u sinu Ivanu i ćerki Anji, a nešto kasnije umela je u šali da kaže kako očigledno nije talentovana za brak.

Pročitajte: Fotografija koja ubija Vesnu Čipčić: Pogledajte kako njen bivši muž izgleda na venčanju sa novom suprugom, ovo treba preživeti

Instagram

 

Skrivala je oduvek glumica svoju intimu od medija, a suze čak i od prijatelja. Tvrdila je da nema potrebe bilo koga da "fajta" suzama kad već ne može osmehom. U svoja četiri zida prebolela je odlazak voljenog, okružena stvarima koje su zajedno stekli, pa i fotografijama iz prošlosti koje je vezuju za neke lepše trenutke i momente velike ljubavi.

Pročitajte: Partner Vesne Čipčić je OVAJ DUGOKOSI DASA, nije uspela da sakrije STRAST I LJUBAV: Ćerka Anja ne želi da komentariše (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Jedna od slika iz tog perioda stoji još uvek na Vesninom noćnom stočiću u sobi. Na njoj glumica pozira u predivnoj, sneg beloj haljini dok joj osmeh ne silazi sa lica. Venčanje Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, zapravo taj jedan mali trenutak smešten je u tu jednu sliku koja svedoči velikoj sreći, koja je nažalost prekinuta, po mišljenju medija, krivicom ćerke glumca Petra Kralja, Milice Kralj.

Pročitajte: Suze radosnice Vesne Čipčić: Najmilija publika na premijeri, Anja i Andrej glumici priredili savršeno iznenađenje (foto)

Twitter

 

Aleksandar je početkom prošle godine uplovio u novi brak, a on i Milica ove godine slave 12. godišnjicu veze.

Komentari (0)

Loading