Celebrity News

ZALJUBLJENA kao nikad pre: Ovo je muškarac koji je uspeo da osvoji srce Ane Bekute, pogledajte zajedničku fotografiju

Bivši partner Ane Bekute je ovaj biznismen

ZALJUBLJENA kao nikad pre: Ovo je muškarac koji je uspeo da osvoji srce Ane Bekute, pogledajte zajedničku fotografiju

Instagram

Ana Bekuta već decenijama vešto izbegava tabloide, ali i lođe situacije zbog kojih bi mogla dospeti na naslovnicama. Oduvek je vodila miran i povučen život, a u sam vrh narodne muzike dospela je zahvaljujući svom prelepom glasu i bezbrojnim hitovima.

ata images

 

Ipak, javnost i dalje ne prestaje da se zanima za popularnu pevačicu, naročito za njen ljubavni život, koji je od 2010, pa do prošle godine, delila sa političarem Milutinom Mrkonjićem.

Pročitajte: Među nama se DESILA LJUBAV - Ana Bekuta je konačno osvojena, pogledajte ko je izlečio njeno ranjeno srce (FOTO)

 

I dok je o ljubavi sa Mrkom uvek rado govorila, Ana je izbegavala da pominje bivše partnere. Jedan je bio posebno zanimljiv javnosti, a to je poslednji partner sa kojim se viđala pre nego što je započela vezu sa poznatim političarem.

Mirko Tabašević

 

Pre nego što je uplovila u romansu sa Milutinom Mrkonjićem, Ana Bekuta je umao ponela prsten drugog čoveka. Bivši dečko Ane Bekute, za koga se pisalo da će pevačicu odvesti do oltara, bio je biznismen Dalibor Minjin.

Pročitajte: ON je vratio Ani Bekuti osmeh na lice - Mlad je i zgodan, ZNATE GA SA TELEVIZIJE! Objavila je fotografiju i svi su oduševljeni! (FOTO)Međutim, iako su pokušavali da održavaju vezu, ona je bila poprilično turbulentna, a Ana nije bila raspoložena da unosi dramu u svoj život. U trenutku kada je Dalibor odlučio da planira zajednički život sa pevačicom, Bekuta je odlučila da stavi tačku.

reprint Scandal

 

Kada je posle godinu dana ljubavi došao kraj, pevačica je o svemu ovako govorila:

- Moja strasna „romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da „komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu - rekla je Ana, izbegavši da potvrdi vest o novom dečku.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Dva meseca posle Mrkine smrti Ana Bekuta više NE ŽIVI SAMA

 

- I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele... Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, „kriva“ sam ja - zaključila je Bekuta.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading