Celebrity News

ON je vratio Ani Bekuti osmeh na lice: Mlad je i zgodan, ZNATE GA SA TELEVIZIJE! Objavila je fotografiju i svi su oduševljeni! (FOTO)

Ana Bekuta ljubav od smrti Milutina Mrkonjića posmatra na drugačiji način

ON je vratio Ani Bekuti osmeh na lice: Mlad je i zgodan, ZNATE GA SA TELEVIZIJE! Objavila je fotografiju i svi su oduševljeni! (FOTO)

ATA Images

Godinu i po dana od smrti političara Milutina Mrkonjića, sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici, Ana Bekuta srećna je i zadovoljna. Uspela je estradna umetnica kroz posao, uz publiku, članove porodice i prijatelje da nastavi dalje i čini se da je svakim danom sve bolje i bolje, a kako se tačno ona oseća najbolje se vidi na njenom licu. Tokom sedamnaest meseci tugovanja naučila je Bekuta da se nosi sa bolom, naučila je da se raduje malim stvarima, promenila je odnos prema životu, pa i ljudima. Moglo bi se reći da nije više ista žena, drugačije voli i gradi odnose. Jednostavno Ana Bekuta ljubav nakon Milutinove smrti doživljava na potpuno drugačiji način, što joj niko ne može zameriti.

Pročitajte: DEČKO Ane Bekute više nije tajna: Pogledajte prvu fotografiju zgodnog, dugokosog Dalibora koji je osvojio pevačicu! Srce ne bira! (FOTO)

ATA Images

 

S obzirom na to da je izuzetno lepa i privlačna žena, mnogi su pretpostavljali da će utehu zbog preranog odlaska voljenog ona vrlo brzo pronaći kraj nekog drugog muškarca. To se, međutim, nije dogodilo. Uspomene na voljenog i dalje čuva, mada na lepe gestove i žena i muškaraca, prijatelja, udvarača i fanova nije imuna.

Pročitajte: Cipele Ane Bekute samo za hrabre i sa stilom: Da li biste poneli ovakvu obuću sa crnim kaputom? (FOTO)

Instagram

 

Poklone ne odbija, naprotiv, vrlo lepo na njih reaguje, a ume njima i da se pohvali putem Instagrama. Predivan buket stigao je danas na Aninu adresu na Vračaru od voditelja Milija Čolića, a uz srca u opisu ona je fotografiju cveća koje joj je izmamilo osmeh i zagrejalo srce objavila i na društvene mreže. Neosporno je istaći da uprkos velikom bolu Ana Bekuta ljubav emituje, što joj se vraća kroz porodicu, prijatelje, posao, pa i fanove koji obožavaju njene pesme i nastupe i uvek se trude da joj gestovima i porukama ulepšaju dan.

Pročitajte: Umrla majka Ane Bekute, pevačica se oprostila potresnom porukom: Mila moja, nisam više ničije dete VIDEO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading